18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A hibátlan csiklóizgatás 5 titka (18+)

A női orgazmus könnyen forduló kulcsa a klitorisz. Nem mindegy azonban, hogy a párod hogyan is kezd neki a kényeztetéséhez.

A női erogén zónákat általában ismerik a férfiak, vagy legalábbis azt hiszik, hogy ismerik. Mégis, az egyik legfontosabbat hajlamosak kifelejteni a szeretkezésből, illetve csak az előjátékkor törődni vele. Pedig a csiklót nevezhetjük akár szexgombnak is.

A klitorisz

A csikló a női nemi szerv felső részén található kis dudor, közvetlenül a hüvelybemenet felett. Mérete mindenkinél más és más, lehet pár milliméter vagy akár egy-két centiméter.

Izgalmi állapotban a péniszhez hasonlóan megduzzad.
A legtöbb nőnek az orgazmus eléréséhez szükséges a csikló izgatása. Ezen nincs semmi szégyellnivaló. A tévhittel ellentétben nem okoz kisebb kéjt, mint a G-pont orgazmus.

Hogyan csináljátok?

Hanggal

A szexuális izgalom összetett, a nőknél különösen. Nemcsak a testedet, de az agyadat is stimulálni kell. Kérd meg a párod, hogy suttogjon pajzán gondolatokat a füledbe, ettől könnyen beindulhatsz. A klitorisz igazi titka az, hogy minél jobban beindulsz, mielőtt lekerülnek a ruhák, annál jobban fog menni a többi lépés.

Ujjal

Az ujjakkal sok mindent lehet csinálni, de ne hagyd, hogy egyből a lényegre térjen. Először simogassa a combod belső felét, és a szeméremajkaidat is.

Óvatosan az erősebb nyomással, ne hagyd, hogy túl durván simogasson, mert a kényelmetlen érzés tönkreteheti a hangulatot. Fokozatosan haladjon a finomabb érintéstől a határozottabbig. Figyeljen rá, hogy ne húzza vissza a csikló kis csuklyáját! Fő szabály, hogy szárazon tilos dörzsölni, mert nem kéjt, hanem fájdalmat fog okozni.

Síkosítóval

A legideálisabb, ha az előjáték során nedvesedsz. A nőknek időre van szüksége, nem biztos, hogy két perc alatt csatakos leszel. Azonban nem csak az izgalom hiánya száríthatja ki a kutat. Hormonok, dehidratáltság, dohányzás - mind állhat a nedvesedés hiányának hátterében. Ilyenkor jól jöhet egy síkosító. Számtalan fajta közül választhatsz, van melegítős, bizsergetős, illatos és ízes. Először érdemes valami egyszerűvel próbálkozni.

Szájjal

Ha megkéred a párod, hogy a szájával és a nyelvével juttasson a csúcsra, biztos nem fog ellenkezni. A titok, hogy ne váltogassa túl gyakran az ingerlés technikáját, mert úgy nem fogsz könnyen a csúcsra jutni. Ha esetleg a te pasid még nem túl gyakorlott ebben, nyugodtan segíthetsz neki, mondd el, hogy mi az, amit te szeretsz, és mi az, ami kevésbé esik jól.

Segédekkel

Azt mondják, a vibrátor a nők legjobb barátja, nem véletlenül. Ezzel felfegyverkezve a pasid egyszerre több helyen is ott lehet. Ha behatolás közben egy vibrátort érint a legérzékenyebb pontodhoz, olyan kéjt élhetsz át, amiről eddig nem is álmodtál.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ebbe a kategóriába tartozik az a fajta péniszgyűrű, amely barázdált, és vibrál, ez a termék minden egyes lökéssel a mennyekbe repíthet.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük