18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

6 szexpóz a férfigyönyörért (18+)

Legyél te a szexkirálynő! Ha mindent megteszel kedvesed kényeztetéséért, biztos lehetsz benne, hogy nem néz más nő után.

A tehenészlány

Szinte mindenki próbálta már ezt a pózt, és mindenki tudja, hogy ez a verzió a férfiorgazmus legnagyobb aduásza. Már csak azért is, mert neki semmit sem kell tennie, az egész munkát te végzed, szerencsére ez a munka kellemes. Fektesd a hátára, és ülj rá, hagyd, hogy nézze a tested hullámzását, a melleid. Minden férfit elképesztően izgat a látvány.

Amiért neked is jó

Mivel te diktálod az iramot, szabályozhatod, hogy mikor legyen gyorsabb vagy lassabb, te is könnyen juthatsz a csúcsra, és irányíthatod az ő orgazmusát is.

Elhajlás

A változatosság gyönyörködtet. Nem kell mindig az ágyba bújni a szexhez. Lejts egy röpke táncot, majd hajolj rá egy fotel vagy kanapé támlájára, netán az asztalra, és bízd rá, hogy eldöntse, mikor hatoljon beléd. Ha közben a pasid felemeli a lábaid, akkor a feneked is elemelkedik a fotel támlájától, még mélyebbre hatolhat beléd.

Amiért neked is jó

Ez a póz egyáltalán nem zárja ki az intimitást, hiszen kedvesed simogatni tudja közben a hátad, és erősen magához is szoríthat.

Hátulról

A női fenék látványától minden férfi azonnal begerjed. Fektesd a hátára, és háttal ülj rá. Annyira nyújtsd oldalra a combod, amennyire csak tudod, így még jobban feltárod a feneked látványát előtte. Ha a csípődbe kapaszkodik, akkor átveheti az irányítást is, így azt érezheti, hogy mégiscsak ő az úr az ágyban.

Amiért neked is jó

Tökéletes póz a félutas szexhez, amikor nem vágysz gyengéd szexre, de azt sem szeretnéd, ha letámadna.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az árboc tetején

Viszonylag hajlékonynak kell lenned, hogy ezt a pózt kivitelezhesd. Feküdj a hátadra, a lábaidat emeld fel, hogy 90 fokot zárjon be a testeddel, a talpad pedig támaszd meg a mellkasán. Párod a csípődnél fogva emeljen magához. Ez mély behatolást enged a férfinak, ezért nemcsak neki lesz élvezetes ez a póz, hanem téged is csúcsra juttat. Közben nyugodtan játszadozz magaddal.

Amiért neked is jó

Ez a póz, bár tőled is munkát követel, bebizonyíthatja, hogy párod milyen erős. Sok nőnek fontos, hogy párja irányítson.

A lótusz

Ez hasonlít a tehenészlány pozitúrához, csak annyi a különbség, hogy nem neked kell az egész munkát végezned. Ültesd a pasid törökülésben az ágyra, vagy a földre, ha nem kényelmetlen számára, ülj az ölébe, és fond a lábaid a dereka köré. Ennél a verziónál a férfinak kell fel és le mozgatni téged.

Amiért neked is jó

Nem a leggyorsabb menet lesz, de hihetetlenül intim pillanatokat élhettek át, hiszen az arcotok csaknem összeér.

Klasszikus kutya

Ez a pornófilmek legkedveltebb jelenete. A póz kihozza a férfiból az eredeti ösztönöket. Ereszkedj négykézlábra, hagyd, hogy hátulról hatoljon beléd.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

A sebességet mindketten meghatározhatjátok, ez attól is függ, hogy mennyire szeretnél te irányítani, illetve, hogy mennyire adnád át neki a stafétabotot.

Amiért neked is jó

Ennél a póznál a férfiak hajlamosak túl gyorsak lenni. Vezesd kezét a csiklódhoz, így, ha a te gyönyörödre is koncentrál, lassít majd a tempón, te pedig biztosan eljutsz a csúcsra.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük