18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

6 szexpóz a férfigyönyörért (18+)

Legyél te a szexkirálynő! Ha mindent megteszel kedvesed kényeztetéséért, biztos lehetsz benne, hogy nem néz más nő után.

A tehenészlány

Szinte mindenki próbálta már ezt a pózt, és mindenki tudja, hogy ez a verzió a férfiorgazmus legnagyobb aduásza. Már csak azért is, mert neki semmit sem kell tennie, az egész munkát te végzed, szerencsére ez a munka kellemes. Fektesd a hátára, és ülj rá, hagyd, hogy nézze a tested hullámzását, a melleid. Minden férfit elképesztően izgat a látvány.

Amiért neked is jó

Mivel te diktálod az iramot, szabályozhatod, hogy mikor legyen gyorsabb vagy lassabb, te is könnyen juthatsz a csúcsra, és irányíthatod az ő orgazmusát is.

Elhajlás

A változatosság gyönyörködtet. Nem kell mindig az ágyba bújni a szexhez. Lejts egy röpke táncot, majd hajolj rá egy fotel vagy kanapé támlájára, netán az asztalra, és bízd rá, hogy eldöntse, mikor hatoljon beléd. Ha közben a pasid felemeli a lábaid, akkor a feneked is elemelkedik a fotel támlájától, még mélyebbre hatolhat beléd.

Amiért neked is jó

Ez a póz egyáltalán nem zárja ki az intimitást, hiszen kedvesed simogatni tudja közben a hátad, és erősen magához is szoríthat.

Hátulról

A női fenék látványától minden férfi azonnal begerjed. Fektesd a hátára, és háttal ülj rá. Annyira nyújtsd oldalra a combod, amennyire csak tudod, így még jobban feltárod a feneked látványát előtte. Ha a csípődbe kapaszkodik, akkor átveheti az irányítást is, így azt érezheti, hogy mégiscsak ő az úr az ágyban.

Amiért neked is jó

Tökéletes póz a félutas szexhez, amikor nem vágysz gyengéd szexre, de azt sem szeretnéd, ha letámadna.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az árboc tetején

Viszonylag hajlékonynak kell lenned, hogy ezt a pózt kivitelezhesd. Feküdj a hátadra, a lábaidat emeld fel, hogy 90 fokot zárjon be a testeddel, a talpad pedig támaszd meg a mellkasán. Párod a csípődnél fogva emeljen magához. Ez mély behatolást enged a férfinak, ezért nemcsak neki lesz élvezetes ez a póz, hanem téged is csúcsra juttat. Közben nyugodtan játszadozz magaddal.

Amiért neked is jó

Ez a póz, bár tőled is munkát követel, bebizonyíthatja, hogy párod milyen erős. Sok nőnek fontos, hogy párja irányítson.

A lótusz

Ez hasonlít a tehenészlány pozitúrához, csak annyi a különbség, hogy nem neked kell az egész munkát végezned. Ültesd a pasid törökülésben az ágyra, vagy a földre, ha nem kényelmetlen számára, ülj az ölébe, és fond a lábaid a dereka köré. Ennél a verziónál a férfinak kell fel és le mozgatni téged.

Amiért neked is jó

Nem a leggyorsabb menet lesz, de hihetetlenül intim pillanatokat élhettek át, hiszen az arcotok csaknem összeér.

Klasszikus kutya

Ez a pornófilmek legkedveltebb jelenete. A póz kihozza a férfiból az eredeti ösztönöket. Ereszkedj négykézlábra, hagyd, hogy hátulról hatoljon beléd.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A sebességet mindketten meghatározhatjátok, ez attól is függ, hogy mennyire szeretnél te irányítani, illetve, hogy mennyire adnád át neki a stafétabotot.

Amiért neked is jó

Ennél a póznál a férfiak hajlamosak túl gyorsak lenni. Vezesd kezét a csiklódhoz, így, ha a te gyönyörödre is koncentrál, lassít majd a tempón, te pedig biztosan eljutsz a csúcsra.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük