18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legszexibb női tulajdonság

Aminek a férfi képtelen ellenállni

Kíváncsi vagy, mi a legvonzóbb a nőkben? Tudd meg, hogyan érheted el, hogy a pasi beléd szeressen!

Nőből van olyan, akivel egyetlen éjszaka elegendő a pasi számára, és a következő leltár alkalmával még a telefonszámát is törli. Talán már arcot sem tud csatolni a csinos névhez, legfeljebb testet, illetve egy buja éjszaka múló illatát.

Vannak azonban olyan szerencsés hölgyek, akiknek a megismerkedést követően még a 72 órát sem kell kivárniuk, és a telefon máris csörren, mert a pasi egyszerűen nem tudja kiverni fejéből a bűbájos szempárt. Hogy mi alapján dönt a férfi? Tudd meg, és legyél te az, akit visszahív!

Vonzalom, de mennyi?

A külső és a vonzerő az egyik legfontosabb jegy, ami alapján a férfi felfigyel a nőre. Ezen túl azonban könnyen buktató is lehet. Ha ugyanis tökéletes, hibátlan idomokkal kerül szembe, a pasin eluralkodik a biológiai ösztön, és nem igazán figyel a belső tartalomra. Emellett, ha túlságosan hangsúlyozod nőiességedet, akár el is riaszthatod a komoly érdeklődőket, mert hamarabb gondolják úgy, hogy esélytelenek nálad, minthogy próbálkoznának.

Ha tehát azt szeretnéd, hogy a pasi ne csak a potenciális szexpartnert lássa meg benned, akkor legyél stílusos és nőies, de feltétlenül kerüld a skatulyából előhúzott, hideg-elegáns megjelenést! A természetes, szolid nőiesség sokkal mélyebb nyomot hagy a férfiakban, és egy ilyen nőt hajlamosak akár első pillantásra is érzékenyebbnek tartani, mint egy vérbeli végzet asszonyát.

Mennyire legyél határozott?

A határozott, karakán nőkkel hasonló a helyzet, mint a az életre kelt címlaplányokkal. Ha tehát határozott, intelligens, vérbeli 21. századi nő vagy, akkor jobban teszed, ha alaposan felvértezed magad a csalódások ellen, ugyanis a férfitársadalom párkapcsolati téren kissé lemaradt az emancipációról. A pasik félve közelítenek meg egy olyan nőt, aki önállóan is tökéletesen boldogul, és partner nélkül is tökéletesen jól érzi magát a bőrében, mert ebben a helyzetben a férfi úgy érzi, valójában nincs is rá szükség. Ha nem kell az anyagi segítség, és még egy pókot sem kell kivakarni a sarokból, akkor a pasi egyszerűen zavarba jön, és nem érzi magát elég férfiasnak, vonzónak. Mert annak ellenére, hogy a hiszti meg a ragaszkodás terhes, a pasinak olyan nő kell, akinek segítség, támasz kell, aki mellett a háta is egyenesebbnek tűnik, az izmai pedig kockásabbnak.

Ki legyen a főnök?

A pasi álmodozik. A srácok a táblánál tevékenykedő tanárnő tomporáról, a férfiak a főnöknő dekoltázsáról. A hatalomban és tudásban kiemelkedő nő mindig is izgatta a pasi szexuális fantáziáját, de ennél komolyabb gondolatokat ritkán ébreszt benne. A férfi ugyanis szexben határozottságra vágyik, de párkapcsolatban sokkal inkább csodálatra, a főnök mellett tehát sokkal több eséllyel indul a második telefonhívásért vívott csatában a titkárnő, és nem a kávé miatt. A pasinak imponál, ha egy nő felnéz rá, és csodálja, mert a lehető legkönnyebb útra vadászó férfiagy ebben a helyzetben arra következtet, hogy egy ilyen nő mellett sokkal többet megengedhet magának a párkapcsolatban is. Természetesen van rá példa, hogy valaki nem veti meg a szabályokat, az általános férfivélemény azonban az, hogy anya csak egy van, és más nő ne próbálja korlátok közé szorítani a férfiúi szabadságot.

Otthonülős vagy bulizós?

Az első randin előrukkolni leendő gyermekeitek nevével valóban tilalmas dolog. Ez tehát nem a legtökéletesebb taktika, ha egy hosszú kapcsolatot szeretnél megalapozni, azonban a családias, otthonteremtő nő kimondottan vonzó a férfi szemében.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ha tehát meg akarod fogni a pasit, akkor ne kösd az orrára, ha te inkább minden éjszakára csinálsz magadnak valami programot, csak ne kelljen otthon ülnöd. Ne feledd, a férfihoz a gyomrán és a kényelmen keresztül vezet az út, úgyhogy büszkélkedj inkább a konyhatudományoddal, és próbáld meg elcsábítani egy saját készítésű vacsorával!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük