18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legizgatóbb nőtípus a férfi szerint

Akiknek lehetetlen ellenállni

Amióta nő van a világon, a pasi küzd és csábul. Hogy kik ejtik leginkább kísértésbe? Cikkünkből megtudhatod!

A gyógysörök száma tudvalevőleg négy, az italozás, a szerelmetes másnap pálinkával trágyázott táptalajából kiindulva tehát a széplányok sem lehetnek sokkal többen. Illetve lehetnek, hogyne lehetnének, de mi most mégiscsak a következő két pár csajtól indulunk be: úgy vesszük, hogy duhajkodásban kiszáradt szánkra csakis ők lehelhetnek érzelmi vitaminban gazdag, ébresztő csókot. Lejjebb lelhető alanyainktól berúgni nemhogy nem szégyen, de alapvetően kötelező.

Az érintetlen

Minden fazon vágyik reá: egyrészt, mert tiszta, mint a hó, idegen kanok eleddig nem pettyelték, ruhájából nem érzik a szerelmi kalandok füstje, másrészt pedig a kihívás okán, a megmászni való csúcsok, a hódítani való héttenger miatt. A szűzleány mákonyos ideája a férfinak, a megoldás a matematikai tétel végén, a kincsestérképen az x.

A szeplőtlen magának sem vallja be, de szerelmi nedvekre szomjaz: éjszaka magához nyúl ugyan, de csak mintha véletlenül tenné. Hófehér alapverziós bugyit hord, de a fiókjában el van már dugva egy harisnyakötő, jó mélyen, hogy anya meg ne lássa. Haja fekete, mint a korom, az orra, az pedig olyan pisze, hogy mikor nem vigyáz, beleesik az eső. Ha megölelik, mint a friss kifli, úgy ropog. Meg kell zabálni, és mázlista, aki megfogja.

A tapasztalt

A lány, akinek az a stigmája, hogy urambocsá, de mint a Duracell-nyuszit, úgy élteti a testiség. A pasi azért van odáig érte, mert nem kell lefutnia 87 pluszkört, mikor csupán csak a tollasbálba vágyik.

A tapasztalt lányok nem jönnek zavarba fiútársaságban – annyira nem, hogy az est végére általában valami sörissza szájáról csókolják le a maradék unikumot. Pilsenit isznak, csülökpörkölttel öblítenek. És szeretik a testüket, na. Azt sem vetik meg, ha valaki más teszi. A bűntudat, az a vörhenyes képű, csámpás kis kobold, hiába próbálta, nem tudott bevackolni a melltájékukba. Különben sem tudott volna aludni, olyan hangosan nyög az a lány.

A foglalt

Az asszony, kinek a serfőzőné az archetípusa a Sörgyári Capriccio című filmből. Minden pasi ismeri, és nem fogja fel egyik sem, hogy miért pont Azzal van együtt, hogy lehet, hogy az a szerencsétlen, pápaszemes, nyegle, halkezű majom fogta meg magának. Mikor ugyebár itt vagyok én is.

Tompora kerek, mint az alma, keble pedig dús. Úgy mosolyog, mint az érett narancs, majd kicsattan, olyan boldog. Különböző gyümölcsökkel, és úgy általában a meleg, napsütésbe csomagolt nyári záporral van közvetlen rokonságban. Az ember csókokat lop tőle, és közben azon filózik, hogy merről jön ez a már-már túlságosan is édes eperillat.
Különös ismertetőjele továbbá, hogy senkinek a kezében olyan szépen nem áll meg a véreshurkával teli tál, mint neki.

A visszautasító

Ha már a gondolatsor elején a gyógysör, mint kívánatos és megbecsült jó került szóba, melynek száma se nem három, se nem öt, hanem pontosan négy, el kell mondjuk, miféle központi szerepet tölt be ez a bizonyos szám a férfi életében. Mert például, mikor gyerek az ember, a turbórágós-papírok is négyen lapulnak meg a matekfüzetben, és négy a matchboxok mennyisége, amit a szülők Bécsből hoznak a banánok közé bújtatva.

És a pasi nem kér többször, csakis négyszer. És ez olyan biztos, mint a meteorológia: vagyis egyáltalában nem az. Főleg, mikor a lány csak kacérkodik és kacérkodik, pontot az ügy végére mégsem képes tenni! Mert a visszautasító menyecske, az olyan, mint a szomjazónak a pohár szódavíz. Ráadásul kívánatos és mézédes, ajka rózsa, szeme fekete.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

És igéz, és kacsingat, és megígér, de mégsem enged a 48-ból! Esetleg a cicijét, azt megfoghatja a szerencsés fickó. Ha jó napja van. De egy biztos: sosem belé, hanem valaki másba szerelmes. A fickó csak bogáncs, ruhakiegészítő. És a fene megeszi érte, és tudja, hogy csak praktikumból tartja maga mellett, mégsem képes, az a szegény, Y-kromoszómával megvert marha, fület-farkat behúzva elfutni előle. Nehéz dolog férfinak lenni.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük