18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 női dolog, ami kiveri a pasiknál a biztosítékot

Te is utálod, amikor párod már századszor tesz valamit, ami idegesít? Tudd meg, ő mely dolgaidtól szalad ki a világból.

Szokás mondani, hogy a női gondolkodás kiismerhetetlen, hogy a lányok képesek a végletekig túlozni valami apró, egyébként könnyűszerrel megoldható problémát. Mi magunk ugyan nem vagyunk hajlandóak maradéktalanul hinni ebben az állítólag a Jóisten által kiosztott, buta sztereotípiában - ám a fejünket sem rázzuk ám annyira veszettül a hallatán.

A férfi sem az az egyszerű fakalapács, mint ahogy azt tudni illik: bizony-bizony, hajlandó felhúzni az orrát, csak a tüncifünci égbecsapását a nózinak ő úgy mondja, hogy ez biza leverte ám a biztosítékot. És vajon mivel lehet veszekedés közben végképp kiakasztani az átlagos Y-kromoszómát? Nehéz kérdés, de megfejtem.

- Mert a múltkor is mi volt

A retikül maga a tudományos csoda, már nem a szépség és praktikum okán, hanem, mert a rúzs, az egyéb szépítőszerek vagy akár egy jól fejlett borzcsalád mellett simán eltárolja még a régmúlt idők besértődéseit is. Sőt, valamiféle speciális szoftver rendszerezi azokat állag, felhasználás és keménység szerint, illetve jelez, ha sor kerülhet a hasznosításra.

Persze lehet, hogy tévedünk, túl sok Edgar Rice Burroughs-regény került a kezünkbe, ránk szakadt egy raklap Verne-összes, no de akkor is: más magyarázat a tökéletesen rosszul időzített, maximálisan feledésbe merült, romlott szagú, penészes sirámok előkapására nem lehet.

Mert az képtelenség, hogy ezeket - mely kifakadások igen gyakran tartalmazzák a múltkor és a bezzeg szavakat - mind fejben tartsa a lány. Íme, egy példamondat: a múltkor, mikor te rendeltél kacsát, bezzeg nem voltál ilyen finnyás! A férfi pedig, mit tehet mást, hiszen türelmes, béketűrő fajta, a fejét fogva ordítja, hogy milyen kacsa, milyen kacsa, milyen kacsa. Nem emlékszik a kacsára.

- Hüpp

A kénszagú predátor, a szemfesték örök ellensége: a könnycsepp. Tapasztalatunk szerint a viták gyújtópontjában, ne adj' Isten a férfiúi felülkerekedés előtt pár másodperccel kezd neki potyogni - ímhol az érv mindenekfelett.

A sírásra nem lehet tromfot dobni, két lehetőség van csupán: a meghátrálás, a jól van, kicsi kincsem, nem akartalak bántani, hát elfér szerintem is az a kedves kis bernáthegyi a 20 négyzetméteres panelunkban, avagy a kocsma és a szesz. Ennyi, a további menekülési útvonalak elé odaparkolt egy-egy platós Zil.

- Sose figyelsz rám!

Elhangzása közben a pasas épp mást se tesz, csak a lányra figyel, szóval ez a kis gnóm mondat, ez a gonosz, taposni való, génmódosított, csenevész kobold pont a legrosszabb helyen kezdi a férfi agyalapi mirigyeiről lecsavarni a biztosítékot. A-szériás manusoknál ilyentájt működésbe lép a beépített mute-funkció, és nem történik semmi. A régebbi típusok azonban, és nem ám holmi orosz búvárszivattyúkról beszélünk itt, hipp-hopp felkapják a vizet, és akkor jön a nemulass.

Ez a sose figyelsz rám, ez a kapcsolati rendszerek legnagyobb syntax errorja. Vágási Ferenc nem nézett akkorát, mikor lefagyott a híres operációs rendszer a frissiben beújított 486-osán, mint a pasi, mikor a kisleány száján kiesik eme mondat. Az egész valamiért értelmezhetetlen, már-már szürreális, mint a Twin Peaks. Hát mi köze van ennek ahhoz, hogy megyünk-e moziba, vagy sem?

- Hagyjuk abba, mert úgysem értenéd meg

A sírással rokon, már-már ukáz. Az embert arra ingerli, hogy hirtelenjében elpusztítson valami ártatlan, hófehér, lehetőleg hatalmas szemekkel a világba pislogó, bolyhos izét.

Azért lesz tőle ingerült a férfi, mert mit sem lehet válaszolni rá - afféle verbális, piros gumigömbként funkcionál, amit belülről szegecselt bőrszíjjal helyeztek fel az orcára. A pasi pedig még véletlenül sem akar úgy járni, mint Marcellus Wallace a Ponyvaregényben, még verbál szinten se. Mit tesz tehát? Nem tudjuk, de kő kövön nem marad, annyi bizonyos. Olyankor már hiába a hüppögés: nem emlékszik a kacsára.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük