4 dolog, amivel zavarba hozhatod a pasit az első randin
Így kerüld el a buktatókat!
Ezekkel éred el, hogy azt gondolja, nem tett rád túl mély benyomást.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahány ember, annyiféle első randi létezik. Ha automatikusan egy hullámhosszon vagy valakivel, az jócskán csökkenti a hibalehetőségeket, míg máskor több tapogatózást igényel, hogy megtaláljátok a közös hangot - de ettől még harmonikus kapcsolat alakulhat belőle.

Legyen gördülékeny vagy akadozóbb a kezdeti kommunikáció, jó esetben mindkét fél azon van, hogy minél szimpatikusabbá váljon a másik szemében, és minél jobb benyomást keltsen. Ez pedig a férfi számára elsősorban abból áll, hogy teljes erőbedobással képviselhesse a férfiasságát, és elkápráztathassa a nőt.

Bár sok férfi ügyesen tudja leplezni az izgalmát az első randin, ez nem mindig jelenti azt, hogy egyáltalán nincsenek aggodalmaik. Ha rájössz, hogy mégsem akarod őt behatóan megismerni, akkor mindezt arra használhatod, hogy elriaszd. Ha viszont inkább a folytatás mellett vagy, akkor jobb, ha figyelsz, hogy elkerüld a következő bakikat. Íme, a leggyakoribb zavart keltő tényezők!

Átveszed az irányítást

Mivel a legtöbb pasinak fontos, hogy azt érezze, erős férfiként nézel rá, aki kézben tartja az irányítást és megoldja a problémás helyzeteket, így nem tanácsos rögvest levenned ezeket a számára kellemes kötelezettségeket a válláról. Ha például csak a te javaslataid érvényesülnek a helyszínválasztásban vagy a programban, miközben bojkottálod az ötleteit, vagy ragaszkodsz ahhoz, hogy neked legyen igazad - ettől úgy érezheti, háttérbe szorul irányító hajlama.

Persze nem árt, ha te is mutatsz némi talpraesettséget, hisz a határozottság imponáló, ahogyan az is, ha te szintén előállsz ötletekkel. De azért hallgasd meg az ő javaslatait is!

Túl kritikus vagy

Valószínűleg neked sem okoz gondot általában, hogy megtaláld az arany középutat az ellentmondó véleményed kifejezése és a kákán is csomót kereső magatartás között. De az első randi hevében akár ártatlannak szánt megnyilvánulások is balul sülhetnek el. Ilyen például az, ha túl szenvedélyesen szólod le a filmet, amit az ő javaslatára néztetek meg, vagy a gondosan, ám kissé rutintalanul összeválogatott ruházata kapcsán megkérdezed, hogy mindig így öltözködik-e.

Ezzel ugyanúgy kizökkentheted a szerepéből, mint azzal, ha az általa hangulatosnak tartott kávézót leszólod. Ha nem a te ízlésednek megfelelő, persze nem kell eltitkolnod, de ráveheted magad, hogy megigyál ott egy kávét, és inkább finoman hozd a tudomására, ha szeretnél továbbállni, mint hogy a kiszolgálástól kezdve a tapétán át a kávé minőségéig mindenben találj kivetnivalót.

Figyelmetlenség

Az unalom és a figyelmetlenség jeleit mutatni akkor is udvariatlan magatartás, ha épp nem köti le figyelmed a másik. Persze ha az a célod, hogy észrevegye magát, akkor ezek megfelelő stratégiák, máskülönben, ha gyakran lesütöd a szemed, félrenézel, úgy érezheti, nem érdekel téged.

Ezek közül sok minden betudható az izgalomnak vagy a zavarodnak is, de ha gyakran kerülöd a tekintetét, esetleg többször is a szavába vágsz, netán nem emlékszel arra, ami két másodperccel azelőtt hangzott el, ezt nehéz másnak értelmezni, mint érdektelenségnek. Pedig kulcsfontosságú számára, hogy szórakoztasson, esetleg minél többször megnevettessen téged.

Túlcsorduló érzelmek

A túlzott érzelmesség több férfi számára riasztó lehet, de valószínűleg neked is az lenne, ha a veled szemben ülő pasi, akit alig ismersz, előző szerelmeiről, csalódásairól beszélne, vagy arról, hogy milyen odaadó vagy épp hisztérikus tud lenni. Az érzelmek persze nem tabuk, mint ahogy az sem, ha kiderül, hogy milyen lelkes vagy életed bizonyos területein.

Mutatkozhatsz szenvedélyesnek, de ezek inkább a kettőtök kapcsolatától független síkon mozogjanak, mert nem kell feltétlenül tudnia, hogy milyen sérelmeket hordozol, mivel bántottak meg, egyébként pedig mennyire vagy érzékeny.

Ezt is szeretjük