18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 buja szexjáték vibrátor és péniszgyűrű nélkül (18+)

Ha szeretnéd játékosabbá tenni az együttléteket, de ódzkodsz a játékszerektől, próbáld ki tippjeinket!

Úgy gondolod, hogy a szexjátékszerek nem a közös huncutkodáshoz valók? Ha a hagyományosabb intimitás híve vagy, amibe nem fér bele sem az elektronika, sem a műanyag, megtarthatod a segédeszközöket a magányos estékre. Kár lenne azonban minden alkalommal szórakoztató játékötletek nélkül fejest ugrani a szexbe.

Nem feltétlenül kell vibrátor vagy péniszgyűrű ahhoz, hogy izgalmasabbá tedd az együttlétet: tudd meg, hogyan lehet a szex különlegesen élvezetes, úgy, hogy a pasid is örömét lelje benne!

Vérforraló kártyajáték

Készítsetek közösen erotikus kártyákat: egy keményebb papírlapra írjatok fel olyan szexhelyzeteket, melyek mindkettőtök számára élvezetesek lehetnek. Ahány nap, annyi együttlétre lesz ezentúl lehetőségetek, ugyanis minden reggel húznotok kell majd a pakliból. Állapodjatok meg, hogy ki kezd: aki választ, az kényezteti a másikat a kártyán olvasható módon - így senkinek nem lesz oka panaszra! Hogy előre felforrósítsátok a hangulatot, kezdhetitek a reggelt a kívánság leleplezésével, azonban a megvalósításra csak akkor kerüljön sor, amikor hazaértek a munkából.

Így mindkettőtök esze azon jár majd, ami a hálószobában történik, ami különösen jól jöhet, ha az ottani hangulat egy ideje kissé hűvösebbé vált. Ahhoz, hogy mindketten hasonló lelkesedéssel vessétek bele magatokat a játékba, nem szabad szemérmesnek lennetek, amikor a kártyák születnek. Természetesen csak olyan kívánságok szerepeljenek a lapokon, melyeket biztosan hajlandóak vagytok végrehajtani, de a feliratok között legyen olyan is, amit még soha nem próbáltatok, így még izgalmasabb lesz a játék.

Szeretkezz úgy, akár a háremhölgyek!

Bár a vibrátor remek segédeszköz lehet a közös együttlétek során is, ha túlságosan szemérmes vagy ahhoz, hogy a berregő masinát elővedd az éjjeliszekrényedből, néhány párnával is színesebbé tehetitek a szexet.

Ha játékos hangulatban vagytok, egy kis párnacsata tökéletes felvezető lehet, de tegyél róla, hogy egy ponton erotikus színezetet kapjon a hancúrozás, és minél hamarabb megszabaduljatok a fölösleges ruhadaraboktól.

A párnákat azonban ezek után sem kell félredobnod, hiszen jól jöhetnek még, ha kényelmesebbé és izgalmasabbá szeretnéd tenni a szexhelyzeteket. Misszionárius pózban helyezz a popsid alá párat, ha szeretnéd, hogy párod mélyebben beléd hatolhasson, amennyiben pedig a kutyapóz a kedvenced, támaszkodj egy puha kupac tetejére, hogy kényelmesebb legyen a heves szeretkezés.

A legszexibb játékszer: egy apró bugyi

Ahhoz, hogy párodat mindennél jobban felizgasd, nem kell több egy falatnyi bugyinál, de, ha elég merész vagy, mindez a különleges gyönyör kelléke is lehet. Az előjáték során mindvégig tartsd magadon a gondosan megválasztott, szexi ruhaneműt, még akkor is, ha a forró hangulatot egy vetkőzős tánccal alapozod meg. Amikor a lényegre térsz, bátran izgasd a pasit a leghuncutabb technikákkal: vetkőztesd le, és simogasd érzéki pontjait. Neki is engedd, hogy téged izgasson, csak egy dolgot tilts meg, hogy a bugyidtól megszabadítson.

Számodra is pillanatok alatt zavaró akadály lesz a csipkés apróság, ami elválaszt a pasi kényeztetni vágyó ujjaitól, de légy türelemmel, és húzd addig ezt a játékot, amíg csak lehet. A végső pillanatban két választási lehetőséged van: vagy ragaszkodsz a fehérneműdhöz, és egészen újszerű együttléttel leped meg a pasit, vagy megszabadulsz tőle. Ha magadon hagyod, párod csak úgy tud majd közel férkőzni hozzád, ha félrehúzza bugyidat: bár az aktust mindez megnehezíti, ha az orális szexre szavazol, a különös kiegészítő hasonlóan izgató lehet a pasi számára, mint a hosszú szárú lakkcsizma.

Egy harisnya a vadabb örömökért

Bár számos filmbéli példa van arra, hogy az izgatott pasi egyetlen tépéssel szabadítja meg a nőt ruhadarabjaitól a hálószoba küszöbén, valószínűleg kevesen vannak, akik gondolkodás nélkül beáldoznák fehérneműjüket egy heves szexért.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha mégis szeretnél részese lenni egy hasonlóan forró jelenetnek, áldozz be egy egyszerű harisnyát. Bár a rugalmas anyag próbára teheti a vágyakozó pasit, valószínűleg megoldja, hogy minél hamarabb kihámozzon a ruhadarabból, de akkor sem kell eldobnotok a harisnyát, ha már szétszakadt.

A szex során ugyanis felhasználhatjátok selyemsál helyett, így párod az ágyhoz kötözve szerezhet vérforraló gyönyöröket.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük