4 árulkodó jel, hogy nem ő az Igazi

Figyeld magadat!

Nem csak az a pasi lehet rossz választás, aki csalódást okoz, vagy megbánt. Az sem lesz életed párja, akiért te nem vagy oda!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Van, hogy egy nő úgy érzi, végre megtalálta azt, akivel leélheti az életét. A pasi rendes, jóképű, és még a szülők is imádják: látszólag maga a főnyeremény, akit minden nő szeretne magának. Korántsem biztos azonban, hogy ennyi elég a boldogsághoz: ha a te szívedet nem dobogtatja meg, lehet akármilyen jó pasi, nem ő az, akit kerestél.

Ám sokszor nem olyan egyszerű eldönteni, mi is az igazság. A számtalan csalódás után ugyanis egy hasonló fickó mellett sokan érzik, vagy legalábbis képzelik a szerelmet akkor is, ha nem lángolt fel. Előbb vagy utóbb azonban meg kell látnod a valóságot, hiszen, ha nem szereted a férfit, mindkettőtök érdekében jobb, ha továbbállsz. Nézz a tükörbe, és ismerd fel a jeleit, ha nem ő az igazi!

Nem is annyira fontos

Ne feledd, az, hogy a szingli barátnőidtől folyton azt hallod, milyen szerencsés vagy, hogy van pasid, hiszen annyira nehéz normális fickóra bukkanni, még nem jelenti azt, hogy foggal-körömmel ragaszkodnod kell hozzá. A párodnak végtére is a te elvárásaidnak kell megfelelnie, nem másoknak. Ha pedig úgy érzed, bosszantóan rövid pórázon tart, mert nem örül annak, ha fontosabb egy program a barátaiddal, mint az, hogy végre együtt legyetek, könnyen lehet, hogy érdemes megvizsgálnod, mennyire is szereted őt tulajdonképpen.

Hasonló helyzetben sok nő panaszkodik, hogy a férfi nem elég megértő, és nem fogadja el, hogy rajta kívül is van élete. Szó sincs arról, hogy bele kellene törődnöd, ha valaki ki akar sajátítani, vagy kórosan féltékeny, de, ha nem erről van szó, hanem párod egyszerűen csak hátracsúszott a fontossági sorrendben, az nem jó jel.

Ha azon kapod magad, hogy a nap folyamán alig gondoltál kedvesedre, holott amikor szerelmes vagy, kifejezetten ragaszkodó tudsz lenni, mindezt ne írd egyszerűen az idő számlájára. Természetesen a hosszú kapcsolatban lazulhatnak a kötelékek, ha azonban alapvetően nem szereted, ha más nők méregetik a partnered, most pedig szinte nem is izgat, akkor ott valami nem stimmel.

Más pasik a képben

Mindenki tudja, hogy a hosszú kapcsolatban elkerülhetetlenül számítani kell a kísértésre. Egy-két nehéz helyzet az évek során azonban más, mint az, ha hetente hoz zavarba egy helyes pasi, hiszen, ha valóban jó ember mellett vagy, nem kellene minden szembejövőben a potenciálisan jobb partnert látnod.

Ha tehát állandósul az életedben a kísértés, jobb, ha addig mérlegeled a kapcsolatodat, amíg ez csak gondolati szinten foglalkoztat. A megcsalás ugyanis mindkét fél részéről az egyik legdurvább párkapcsolati bűn, ha pedig nehéz ellenállnod a tiltott gyümölcsnek, az nem éppen a hűség jele. A férfinak is tartozol annyival, hogy adsz neki egy esélyt, hogy megtalálja azt a lányt, aki valóban mellé való.

Idegesítő apróságok

Ha szinte minden olyan apróság kezd idegesíteni a pasid viselkedésében, melyet korábban észre sem vettél, vagy elnéztél neki, valószínűleg nem ő lett irritálóbb, csak te viselsz el kevesebbet. Erre pedig nem lehet más magyarázat, mint az, hogy elillant a kezdeti tűz, és nem maradt meg helyette az a kötelék, amire szükség van egy párkapcsolatban. A harmonikus viszonyban is lehet olyan időszak, amikor kicsit kevesebbet viselsz el, azonban erre közösen könnyen találhattok megoldást.

Neked kell eldöntened, hányadán állsz: újra meg tudod szeretni párod furcsa szokásait, vagy végképp elzárkózol előle. Ha folyamatosan úgy érzed, hogy partnered folyton mindent rosszul csinál, akkor jusson eszedbe: lehet, hogy nem csak ő a hibás. Egy nagyon egyszerű kérdést kell feltenned magadnak: szereted még? A válasz a legtöbb esetben persze már korántsem ilyen egyszerű, főként, ha hosszú időt töltöttetek már el közösen.

Rossz szex

A legfeltűnőbb jel, hiszen szinte azonnal kapcsolati problémát okoz, ha az elhidegülés a szexuális életetekre is kiterjed. Ez megnyilvánulhat abban, hogy már egyáltalán nem, vagy nem annyira gyakran kívánod pároddal a szexet, mint korábban, mással azonban esetleg annál inkább. Ha tehát kifejezetten csak vele nem szeretnél ágyba bújni, netán úgy érzed, hogy zavaró vagy idegesítő, ahogy az ágyban hozzád ér, könnyen lehet, hogy nem benne van a hiba.

Ha ezek közül több jelet is észlelsz magadon, talán ideje belátnod, hogy nem az a pasi lesz a férjed, akivel legszívesebben ágyba sem bújnál. Lehet, hogy elméletben tökéletes, ha azonban neked valami miatt mégsem felel meg, tudat alatt minden erőddel próbálod majd eltaszítani magadtól, ami neki is rossz.

Szakítani persze rövidtávon fájdalmasabb, de felfoghatod úgy is, hogy ezáltal mind a ketten esélyt kaphattok a szerelemre. A másik lehetőség kétségtelenül kényelmesebb, ha azonban ezt választod, könnyen lehet, hogy egyúttal az igaziról is lemondasz.

Ezt is szeretjük