4 árulkodó jel, hogy nem vesz el feleségül
Pedig te vagy az igazi
Van, aki az elköteleződéstől fél, ám néhány pasi egyszerűen nem hisz a házasságban, akármennyire szeret.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A házasság az egyik legnagyobb esemény az életben - már azokéban, akik oltár elé állnak egyáltalán -, ám nem mindenkinek ugyanazt jelenti. Míg sok ember szemében szentségtörés lenne szerelem és komoly szándékok nélkül igent mondani valakinek, Amerikában és Angliában egyeseknek ritka pénzszerzési lehetőség, ha a közjegyző elé állnak egy olyan emberrel, aki szorult helyzetben van a vízum miatt.

Van azonban, akit sem négymillió forintnyi valuta, sem az ennél is többet érő érzelmek nem képesek rávenni arra, hogy oltár elé vezessék szívük hölgyét. Ugyanakkor a szándék hiánya nem jelenti, hogy a szerelmük gyengébb lábakon állna, bár nem árt, ha te is tisztán látsz, és sejted, ha a párod ebbe a típusba tartozik. Íme, az árulkodó jelek!

Több mint hét éve vagytok együtt

Hét év együttlét többnyire az az idő, ami után mindkét fél vágyik valami változásra. Hacsak nem túl fiatalon jöttetek össze, ezalatt már abban a pasiban is megérhet az elhatározás, aki egyébként fél az elköteleződéstől - hiszen ha már évek óta együtt éltek, végülis rég lemondott a legényéletről.

Amennyiben azonban még a közelébe sem kerültök a házasság gondolatának, könnyen lehet, hogy mindez arra utal: nem is fogtok. Ez ugyanakkor nem azt jelenti, hogy számára a kapcsolatotok a kényelmes megszokással ér fel, több mint valószínű, hogy csak ezt a hivatalos lépést tartja szükségtelennek, de téged ettől függetlenül szeret, és megbecsül, mint társat.

Sosem beszél a házasságról

Szintén árulkodó lehet, ha a házasság még az említés szintjén sem kerül elő, ha a párodon múlik a beszélgetés, ugyanakkor más tekintetben kifejezetten romantikus típus.

Ha nagyon is közel érzed magadhoz, és minduntalan igyekszik a kedvedben járni, abban biztos lehetsz, hogy szeret. Ha emellett még a közös jövőről, együttélésről és gyerekekről is szívesen beszél, az egyértelmű jele annak, hogy veled képzeli el az életét. Amennyiben azonban az eljegyzés és az esküvő témáját ezzel szemben kínosan kerüli, az arra világíthat rá, hogy ő inkább egyszerű élettársi kapcsolatban töltené melletted az éveket.

Negatív példákat hoz fel

Nem mindenki próbálja kerülő manőverrel megúszni a házasság témáját. Van, aki a meggyőzést választja, vagyis amennyiben szóba kerül, megemlíti a nagyszüleit, akik megutálták egymást a házasságuk során, majd a szüleit, akik még a születése előtt váltak el.

Ebben az esetben valószínű, hogy a párod a múltjából eredő negatív tapasztalatok miatt nem akar nősülni, hiszen úgy van vele, hogy az együttlét inkább szerelmen alapuló szabad választás legyen, és ne kényszer. Csak rajtad áll, hogy elfogadod-e az álláspontját, és beéred a hosszú, boldog, de jegygyűrű nélküli kapcsolattal, netán megpróbálod meggyőzni, hogy ha a harmonikus szerelem adott, a házasság nem ront el szükségszerűen mindent.

Mi kell a boldogsághoz?

A párod szerint lehet, hogy házasság nélkül is létezik harmonikus kapcsolat. Ha kíváncsi vagy, a pasik általában mire vágynak a boldogsághoz, nézd meg videónkat! Az utca emberének véleménye mellett szakértőnk tippjeit is megismerheted.

Említette, hogy nem jelent neki semmit a házasság

Egyszer, régen, még a megismerkedésetek során mintha elhangzott volna egy mondat, de te csak a tipikus férfiúi makacsságnak tudtad be? Nem biztos, hogy a pasi azért tesz hasonló kijelentést, mert el sem tudja képzelni, hogy egy nő annyira rabul ejtse a szívét, hogy egész életére meg akarja tartani. Könnyen lehet, hogy amit mondott, azt már régen megfontolta, és nem a szerelemre értette, csak a hivatalos papírra.

Amennyiben a párod nem rejti véka alá, hogy a házasságot csak egy álságos, a szülők kedvéért összerittyentett ceremóniának tartja, az intő jel lehet, hogy ezen véleményén a te kedvedért sem fog változtatni. Attól ugyanakkor nem kell tartanod, hogy a kapcsolatról is hasonlóan vélekedik.

Ha fel tudod idézni, hogy ezzel a kijelentéssel együtt olyat is tett, miszerint a hűtlenség szerinte megbocsáthatatlan bűn, és komoly kapcsolatra vágyik, bízhatsz benne - feltéve, hogy ezt a véleményt azóta viselkedésével is alátámasztotta.

Ezt is szeretjük