3 szexi nőtípus, akire minden férfi felnéz
A pasi tollából
A pasik és a tisztelet? Bizony vannak olyan ellenállhatatlan csajok, akik előtt meghajol a férfinép. Eláruljuk, kik ők!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hogy milyen előtt hajol földig a férfi? Az erős előtt, természetesen. Félreértés, hogy a pasik a szendeségre buknak: a i tökösség valójában sokkal komolyabb altesti hevüléseket eredményezhet.

Ezzel persze nem azt akarjuk mondani, hogy a leányok belülről szegecselt bőrtangában járjanak holnaptól - a girl power nem csupán nyomokban tartalmazza a gyengédséget.

A gyengéd anyatípus

Az anyuka gondoskodik ahelyett, hogy korholna, teszi pedig mindezt úgy, hogy nem billen át a másik oldalra, nem ajnározza a pasit. Jó szóval oktat, játszani is enged. Ismeri magát, a határait, az igazáért kőkeményen kiáll. Őbenne egyesül minden, ami tiszteletre méltó lehet egy asszonyban: az egyenesség, a puhaság, a menyecskeség, az a finom, mézeskalács illatú szeretetbefőtt, ami a bújni való keblek alatt lett ledunsztolva.

És a megbocsátás képessége, ami, valljuk be, belőlünk, férfiakból hiányzik - elveszett, ellopták, a kocsmában felejtődött, nem tudjuk, mindenesetre simogatva megbocsátani csak egy anyuka tud. 

Olyan tulajdonság ez, amit nem értünk, csak csodálni tudunk: nézd már, részegen jöttem haza, a szőnyeget harapdálva Modern Talkingot gajdászok hajnal háromkor, ez a lány meg mosolyog, és ágyba pakol. Buksit simogat, megértően, másnap pedig gonosz pillantások és megjegyzések helyett hideg uborkalével kényeztet.

A gondoskodásnál mebb dolog nemigen létezik a világon. Talán csak egy állólámpás Merci.

A sikeres nők

A nyolcvanas évek amerikai mozijában bukkantak fel: lehettek törtető, ellenszenves céges macák, aktakukac fúriák vagy bosszúálló anyaistenk, mint Ellen Ripley az Alienben. Egy dolog volt a közös bennük: helyet követeltek maguknak a nap alatt.

El sem tudjuk képzelni, milyen lehet világot megváltani ként: míg pasiként az embernek egy, de maximum két helyen kell síkra szállnia önnön magáért, a fehérnép mindezt körülbelül száz csatában kénytelen megcselekedni. Otthon háziasszony, a munkában hosszú combú osztályvezető, gyerekkel anyuka, férjjel szerető.

Sikeres csaj alatt azt a t értjük, akinek mindezek mellett még jut ideje a mosolygásra. Aki ahelyett, hogy fennhordaná az orrát, az eredményei felett érzett jogos büszkeség vajmeleg birizgáját a saját szépülésére használja fel. Az ilyen lányok rugdosás helyett segítőkészek, gerincük egyenes, jellemük sziklaszilárd.

Simán az orrod alá dörgölik a hibáidat, és közben a sajátjukat is hajlandóak bevallani. Nem félnek a kezükbe venni az irányítást: minden pasas ilyen t akar maga mellé. Az ember önkéntelenül hallgat rájuk.

A szexi havercsaj

Önkéntelenül is ó-ra nyílik az ember szája, amikor kocsmázáskor férfimódra italozó asszonyszemélyt vet elé a sors. A Jóisten szája szélén ő az a bizonyos mosolyránc: a lány, aki magasról tesz a konvenciókra. Aki nem hagyja magát beskatulyázni, illetve a korsó sörbe gondolkodás nélkül dobja a feles poharat, megalkotva ezzel a tengeralattjáró néven elhíresült, értelmetlen koleszpiát.

Feltalálja magát, nem siránkozik. Elsőrendű barátmatéria, az égiek pin up girlje: például az egyéjszakás kalandokból sem csinál semmi egetverő problémát. A testiség nem nyűg, beosztani való mazsola, hanem ajándék - kiörömködi magát, amikor csak jólesik neki.

Együtt a bánat és a feldolgozás útján a februári Femina Klubban!

Szily Nóra vendége ezúttal Singer Magdolna gyásztanácsadó lesz, akivel azokra a nehéz kérdésekre keresik a válaszokat, melyek a gyászolót és a távozót egyaránt segítik abban, hogy békére leljenek. Hogyan birkózhat meg az itt maradó a hiányérzettel, a bűntudattal és a fájdalommal? Fel lehet-e készülni szeretteink halálára? Meddig tart a gyász? Többek között ezekre is választ kapunk majd.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. február 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Túl tudott lépni a saját lányságán, a buta sztereotípiákon. Cinikus legyen, aki fogást talál rajta - vagy, ha talál is, ez a lány visszariposztkor simán lekörözi.

Ezt is szeretjük