Istenes Bencét veréssel fenyegette tavaly: az idei X-Faktorban 4 igennel jutott tovább

Az X-Faktor harmadik válogatójában László Tamás mellett sok régi versenyző állt ismét a mentorok elé.

x-faktor-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor harmadik válogatójában tolongtak a visszatérők: azok a versenyzők, akik tavaly vagy az elmúlt évek valamelyikében már szerepeltek az RTL Klub tehetségkutatójában. 

Volt, aki nem sokat fejlődött az évek során, más gyakorlásra fordította az eltelt időt, és jobb lett, de volt olyan is, aki leginkább azért állt a mentorok elé, hogy bocsánatot kérjen korábbi viselkedéséért. 

László Tamás újra az X-Faktorban

László Tamás, vagyis El Téé a 2021-es X-Faktorban kihúzta a gyufát Csobot Adélnál és Puskás Petinél. Amikor az előbbi azt közölte vele, hogy tőle nemet kap, Tamás azt reagálta, hogy akkor megveri Istenes Bencét. „Az a baj, hogy olyan pofátlan vagy, meg sem érdemelnéd, hogy továbbjuss, haver!” - szólt vissza neki Csobot Adél. 

László Tamás 2022-ben megkomolyodva állt a mentorok elé.
László Tamás 2022-ben megkomolyodva állt a mentorok elé.
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

- Adéllal vagánykodtál. Nem vele kellett volna, hanem meg kellett volna mutatni, mit tudsz. Nem tudsz semmit, úgyhogy nem, kiestél, köszönjük szépen! - küldte el tavaly Puskás Peti. 

Amikor az idei válogatón a színpadra lépett, a három férfi mentor azonnal felismerte, és megállapították, megkomolyodott, és udvarias lett. 

- Azért jöttem vissza igazából, hogy megmutassam, jól és alázattal tudom nyomni, és egy hatalmas elnézést kérve megmutassam azt, ami bennem van - mondta a versenyző még a színfalak mögött. 

A produkciója után Gáspár Laci közölte, van mondanivalója, elképzelése. „Jó fazon is vagy, már beszélgetni is jó veled, csak ne legyél szemtelen!” ByeAlex szerint legyen nyugodtan szemtelen, mert az neki hiteles, csak akkor ne legyen az, ha szakmai szövegben olyan tanácsokat kap, amiknek hasznát veheti. "Szerintem jó flow-d van, van elképzelésed, nekem tetszett ez a produkció.”

puskas-peti
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

- Valljuk be, azért ilyen még nem történt az X-Faktorban, mert elküldünk embereket, visszajönnek, hogy gyakoroltam, sokat énekeltem, de olyan még nem volt, hogy valaki erkölcsös lett. Azt azért meg kell jegyezni, hogy ez egy jó produkció volt - értékelte a versenyzőt és a helyzetet Puskás Peti, majd végül László Tamás négy igennel továbbjutott. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Van egy visszatérő, akitől a mentorok minden évben tartanak: ez a magát Hörchert László gitártörő méltóságnak nevező férfi, aki arról híres, hogy hörögve tör-zúz a színpadon. Idén ő is meglepően udvarias volt, ByeAlexet még egy festménnyel is meglepte. 

horchert-laszlo
Fotó: RTL Magyarország

A gitárját azért 2022-ben is széttörte a színpadon, és ezt követően Puskás Peti felment a színpadra megölelni. „Kedvellek, Petikém!” - ölelt vissza Hörchert. ByeAelx is követte a példáját, aki szerint a gitártörő az X-Faktor kabalája. Végül Gáspár Laci, majd Herceg Erika is csatlakozott hozzájuk. A Táborba ugyan nem juttatták be, de Puskás Peti felhívta Rácz Jenőt, hogy beajánlja Hörchert A Konyhafőnök VIP-ba.

Basic Dániel 12 évvel ezelőtt, az X-Faktor első évadában szerepelt, 2010-ben a Hallelujah című dalt énekelte. „Vannak, akik éneklésre születtek. Te nem” - állította le akkor Malek Miklós. Dániel gondolta, idén újból kipróbálja magát a tehetségkutatóban: „Visszajöttem, hogy összekaparjam a gyereket, akit itt hagytam a színpadon”. Nem sikerült. A padlás című musical egyik leghíresebb dalával érkezett, de Puskás Peti leállította, szerinte ehhez a nehéz dalhoz keveset gyakorolt. 

miszlai-marton
Fotó: RTL Magyarország

Miszlai Márton ugyancsak a visszatérők táborát erősítette: őt öt évvel ezelőtt ismerhettük meg, a székes párbajnál búcsúzott a Táborból. 22 éves korára elvégezte a kétéves színész szakot, és úgy érzi, az idei lesz az ő évada, az elmúlt években sokkal magabiztosabb lett. Conchita Wurst világslágerével lépett a színpadra, produkcióját mind a négy mentor állva tapsolta meg. 

- Márton, ezt így kell csinálni. Nem tudok mást hozzászólni, mint hogy fantasztikus volt - lelkendezett Herceg Erika. 

- Rengeteget fejlődtél. Ez már egy felnőtt férfi előadás volt, egy kiforrott hanggal. Csodálatos volt, amit a színpadon csináltál - dicsérte Puskás Peti, akivel Gáspár Laci is egyetértett:

- Nagyon tehetséges vagy. Szükség van rád, nekem is szükségem van rád, egy frissítő élmény voltál most itt, szerintem az egyik legjobb leszel ebben az évadban.

Négy igennel jutott tovább a Táborba. Puskás Peti azzal zárta, hogy végre jött egy időutazó, aki nagyon tehetséges. „Megvolt a pillanat, amikor azt érzed, hogy megismételhetetlen!” 

Herceg Erika párja

29 évesen, öt esztendővel ezelőtt ismerte meg a párját, akivel jelenleg távkapcsolatban élnek. A tehetségkutató miatt hol ő repül haza Budapestről, máskor a kazah származású férfi látogatja meg.

Ő az X-Faktor mentorának párja: 5 évvel ezelőtt így szerettek egymásba

Herceg Erika és párja távkapcsolatban élnek. Egy kazah származású férfi vette le a lábáról az X-Faktor mentorát.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük