Ő az X-Faktor mentorának párja: 5 évvel ezelőtt így szerettek egymásba

Herceg Erika és párja távkapcsolatban élnek. Egy kazah származású férfi vette le a lábáról az X-Faktor mentorát.

herceg-erika-cov

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Herceg Erika személyében ismerhettük meg az X-Faktor 11. évadának új női mentorát. A kárpátaljai énekesnő a produkcióban mutatkozott be a magyar közönségnek, ahogy telik a műsor, egyre többet tudhatunk meg róla.

29 évesen, öt esztendővel ezelőtt ismerte meg a párját, akivel jelenleg távkapcsolatban élnek. A tehetségkutató miatt hol ő repül haza Budapestről, máskor a kazah származású férfi látogatja meg.

Herceg Erika párja

Nagyon óvja a magánéletét, ezért kizárólag olyan fotókat és videókat tölt fel szerelméről, amelyen nem kivehető az arca. Ezt a felvételt 2021 augusztusában, kapcsolatuk negyedik évfordulóján tette közzé.

Sorsszerű találkozás az övék, hiszen a puszta véletlennek köszönhetik, hogy egymásba botlottak.

- Egy szülinapi bulin ismerkedtünk meg, amire eredetileg nem is akartam elmenni. Nagyon későn értem oda, ő is, és egy lifttel mentünk fel. Már ott egymásra néztünk, és azóta nem szakadtunk el egymástól. A buliban mellém ült, és többek között arról beszélt, mennyire fontos a kapcsolata a szüleivel. Ebben magamra ismertem, és ez lényeges közös nevező közöttünk. Utána egy hónapon át mindennap randiztunk. Kocsikáztunk a városban, karamellás lattét ittunk, és rengeteget beszélgettünk. Azóta együtt vagyunk - mesélte a Story.hu interjújában.

Herceg Erika dögös fotói

Herceg Erika az orosz és az ukrán Playboyban is szerepelt már, és megnyert egy tehetségkutatót, aminek Volodimir Zelenszkij volt a műsorvezetője. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen az X-Faktor új mentora. 

Cover-fotó: RTL Klub/X-Faktor

Ezt is szeretjük