Völgyi Zsuzsi kislánya jó sokat nőtt: az 5 éves Glóra szőke kis angyal
Völgyi Zsuzsi az RTL Klub Reggeli vendége volt, az adásra kislányát is magával vitte. A rózsaszínbe öltöztetett Glóriát csak imádni lehet.

völgyi-zsuzsi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Völgyi Zsuzsi 2021 novemberében jelentette be, hogy elválik férjétől, Gábortól. A házasságukat felőrölte az elhúzódó házfelújítás. A férfi másodmagával még 2019-ben kezdett az ingatlan renoválásához, ami máig nem készült el. Többször előfordult, hogy az énekesnőnek kislányukkal külön kellett költöznie, mert nem volt tető a fejük fölött. Mára végleg elhagyták a családi otthont.

Ezzel a témával kapcsolatban hívták meg az RTL Klub Reggelijébe, a beszélgetésre kislányát, Glóriát is magával vitte. 

Völgyi Zsuzsi kislánya, Glória

Az ötéves lurkót tetőtől talpig rózsaszínbe öltöztette fel az anyukája, szőke fürtjeivel úgy festett, mint egy igazi angyalka. Az egyik műsorvezető, Lakatos Márk nem is tudta megállni, hogy ne dicsérje meg, milyen elbűvölően fest.

völgyi-zsuzsi-lánya-1
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A kislány igazi eleven gyerek, aki a stúdió minden zugát fel akarta fedezni. Az összes dekorációs elemet végigpásztázta, sőt a bárány alakú dizájnkiegészítőkre még cukin fel is pattant.

Glória 2017. március 12-én jött a világra. Hasfájós baba volt, sokat sírt, így az első hetekben az anyukája rengeteget aggódott érte. Végül homeopátiás cseppeknek köszönhetően, amelyek segítették az emésztését, egy hónap után eltűnt a probléma. Anya és lánya azóta elválaszthatatlanok.

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár Völgyi Zsuzsi nem posztolja agyon a közösségi oldalait gyermeke fotóival, néha-néha közzétesz közös felvételeket magukról. Ezek elárulják, minden idejüket egymással töltik, valamint azt is kiszúrhatjuk, Glória milyen sokat nőtt az utóbbi időben. Például ehhez a májusi felvételhez képest is sokkal nagylányosabb az arca.

A gyerkőcön már most látszik, igazi csajos kislány, aki odavan a habos-babos ruhákért. Édesanyja korábban elárulta róla, hogy nagyon nyitott, és könnyen barátkozik, egyáltalán nem szégyellős gyerek. Ez az RTL Klub adásában is látszott, a legnagyobb természetességgel játszott a kamerák előtt.

Dobó Kata és ritkán látott lánya

Dobó Kata 2012 februárjában adott életet kislányának, Szofinak, aki 2022-ben a kerek tizedik születésnapját ünnepelheti. Gyermekét óvja a nyilvánosságtól, de új filmje díszbemutatóján kivételesen vele együtt jelent meg.

Cover-fotó: Facebook/Life TV

Ezt is szeretjük