Király Viktor felesége 3 hónappal a szülés után újra képernyőn - Ilyen gyönyörűen tért vissza
Király-Virág Anita visszatért a képernyőre, de új férfi műsorvezető oldalán látható a Hatoslottó-sorsolásban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Január elején derült ki, hogy Király Viktor nemcsak titokban feleségül vette párját, de Virág Anita első gyermekükkel a szíve alatt mondta ki a boldogító igent.

A kisfiú különleges nevet kapott, Kolen 2550 grammal és 50 centisen május közepén jött világra.

Virág Anita újra képernyőn

Az énekes gyönyörű felesége évek óta a Hatoslottó-sorsolás háziasszonya, és az ötöslottó nyerőszámait zenés műsorral színesítő SzerencseSzombat egyik háziasszonyával, Mák Katával egyszerre volt várandós, aki kisfia, Noel után egy május elején egy kislányt hozott világra, aki a Nelli nevet kapta.

A két csinos tévéstől március második felében kellett elköszönniük a nézőknek: a koronavírus miatt kialakult rendkívüli helyzet egyik óvintézkedéseként a Szerencsejáték Zrt.-vel egyetértésben úgy döntöttek, előbb kezdik meg a szülési szabadságot. Király-Virág Anita három hónappal a szülés után kirobbanó formában tért vissza a képernyőre.

A Hatoslottó-sorsolás háziasszonya augusztus 23-án a tűzpiros overálban gyönyörű volt, a kommentelők szerint ezt a színt neki találták ki. Kollégája, Marczali László viszont, aki közel tíz éven keresztül majdnem 500 adást vezetett, augusztus 16-án elbúcsúzott a nézőktől. A nyerőszámokat ezentúl Király-Virág Anita és Czeisz Juliette mellett Galán Géza és Pártos Viktor húzza.

A cikk az ajánló után folytatódik

A SzerencseSzombat műsorvezetői csapata is megújult: Kisó kilenc év után távozott a stábból, vele együtt elköszönt a nézőktől Kovács Áron is. Augusztus 22-től Harsányi Levente és Lola mellett a második gyermeke születése után visszatérő Mák Kata, valamint Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie szórakoztatja a nézőket.

Ördög Nóra 6 legszebb ruhája a MasterChef VIP-ből

Több hónapos kihagyás után Ördög Nóra augusztus 3-án tért vissza a képernyőre a MasterChef VIP műsorvezetőjeként. Láthattunk rajta estélyit, csipkeruhát, csillogó és elegáns kreációt. Az egyik fehér, rafinált vállszabású ruhát akár Katalin hercegné is kiválaszthatta volna magában, illene a stílusához. Képes összeállításunkban megnézheted, melyik volt az a hat ruha, ami szerintünk Ördög Nórán a legkülönlegesebb volt a TV2 gasztroműsorában.

Ezt is szeretjük