Balázsy Panna az RTL Klub műsorvezetője volt - 53 évesen ezzel foglalkozik

Balázsy Panna a Reggeliben mesélt arról, mivel foglalkozik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázsy Panna nevét rádiós, majd televíziós műsorvezetőként ismerte meg az ország. A kétezres évek elejétől hat évig vezette az RTL Klub Reggeli című műsorát, de a Delelő és a Stella moziklub is az ő nevéhez kötődik.

2006-ban távozott a csatornától, ezt követően rádiózott, elindította a Globalista Konyha nevű gasztroprojektet, és elkezdett könyveket írni, az ősszel jelenik meg a tizedik kötete. 

Balázsy Panna munkája

A Reggeliben az mesélte, a világjárvány kitörésekor feladatorientált emberként izgult, hogy nem lesz elég feladat, de felesleges volt aggódnia, végül dupla annyi munkája lett 

Balázsy Panna a Reggeli egyik 2011-es adásában vendégként.
Balázsy Panna a Reggeli egyik 2011-es adásában vendégként.
Fotó: RTL Klub

- Dolgozom egy PR-ügynökségnél, ahol nem lett kevesebb a munka, ami igazán jó hír volt, másrészt dolgozom egy nagyon klassz ovis alapítványnak, akik kitalálták, hogy a mesén, az összművészeteken keresztül segítenének az óvodák bezárása után az óvodapedagógusoknak, a szülőknek és a gyerekeknek. Boldizsár Ildikó védnöksége alatt készült egy mese, ami minden héten alakult, szavazhattak, merre menjen tovább, egy drámapedagógus pedig minden héten kétszer bábok vagy éppen rajzok segítségével feldolgozta azt, ami történt a mesében. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Várhatóan októberben jelenik meg a tizedik könyve, amin még dolgozik, és ami a Csokiszuflé címet kapta. Mindegyik kötetének cs betűvel kezdődik a címe, ami eleinte még vicces, a harmadik után viszont egyre nehezebbé vált. Az első Csurom víz címmel jelent meg, mert a vízé volt a főszerep, és úgy gondolta, a gyerekek értékelni fogják, ha ebből hagyományt csinál. 

balazsy-panna-2020
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Egy évben két könyvet írok. Először gyűjtök a fejemben, és amikor már látom, merre megy a történet, leülök, és iszonyú gyorsan, pár hét alatt megírom. De előtte hónapokig gondolkodok rajta. Ez így volt most is. És nem lehetett kikerülni azt a helyzetet, amiben vagyunk, így a karantén, az új élet vastagon benne van a könyvben. 

Balázsy Pannának két lánya született, Natasa 2003-ban, Liza 2007-ben. A 17 éves nagylány nem olvassa édesanyja gyerekkönyveit, de a kisebbik nagy rajongója a köteteknek. 

- A nagyot 13 éves kora óta egyáltalán nem érdekli, ami teljesen érthető, mert az első hat rész harmadikosokról szól, de a kicsi meg van róla győződve, hogy róla szól a könyv, ami valamennyire igaz persze, hiszen honnan merít az ember, ha nem a saját környezetéből. Ő az első, aki elolvassa, amikor kijön a nyomdából. 

balazsy-panna
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Sőt, van, hogy a gépemet elkéri, és elolvassa, de volt már olyan is, hogy megakadtam, kivette a kezemből, írt három mondatot, és átlendített a pillanatnyi írói válságon. Ő nagyon érzi. Ha fáj valamim, rám néz, és egy szó nélkül rámutat, hol érzek fájdalmat - osztotta meg a reggeli műsor nézőivel. 

Südi Iringó egykor és ma

Südi Iringót hamar megkedvelték a nézők az RTL Klub 2006 tavaszán indult, Szombat Esti Láz című szórakoztató műsorában. Mind az öt évadban láthattuk. Évek óta nincs rivaldafényben, de a táncot a mai napig imádja, saját iskoláiban oktatja is, nyaranta pedig tánctáborokat is tart, emellett párjával varrodát üzemeltet, és egy gyárat is alapítottak. Kíváncsi vagy, mit gyártanak?

Ezt is szeretjük