Kiderült, ki lesz a műsorvezető Kovács Áron és Kisó helyett - Íme, a SzerencseSzombat megújult csapata
Bemutatkozott a SzerencseSzombat megújult műsorvezetői csapata.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Orsi, vagyis Kisó élő adásban jelentette be, hogy kilenc év után búcsút int a SzerencseSzombat című műsornak, és vele együtt távozik Kovács Áron is. A lottóshow műsorvezetői gárdája augusztus 22-től változik meg.   

"A már megszokott személyek mellett a nézők üdvözölhetnek egy újabb tapasztalt műsorvezetőt, akit énekesként már jól ismernek, illetve visszatér a csapatba a lottóshow egyik közkedvelt háziasszonya is" - állt az elmúlt hétvégén kiadott közleményben.

A SzerencseSzombat új műsorvezetői

Ma kiderült, kik alkotják a show-műsor megújult műsorvezetői csapatát: Harsányi Levente és Lola mellett a második gyermeke születése után visszatérő Mák Kata, valamint Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie szórakoztatja a nézőket. 

freddie-szerencseszombat
Fotó: MTVA/Kondella Mihály

Lola idén áprilisban csatlakozott a SzerencseSzombat gárdájához, akkor még mint beugró, augusztus végétől azonban a fiatal énekes-műsorvezető már állandó helyet kap hazánk legnépszerűbb lottóshow-jának csapatában Harsányi Levente és a visszatérő Mák Kata mellett. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Csupán néhány hónapig voltam távol a műsortól, de nagyon boldog vagyok, hogy újra csatlakozhattam a csapathoz, hiányoztak a többiek. Izgatottan várom az új műsorvezetőkkel való közös munkát, de biztos vagyok abban, hogy gyorsan megtaláljuk a közös hangot, hiszen Lolát és Freddie-t is hosszú ideje ismerem” - nyilatkozta Mák Kata.

freddie-mak-kata
Fotó: MTVA/Kondella Mihály

- Megtiszteltetés számomra, hogy immár a SzerencseSzombat házigazdájaként is üdvözölhetem a Duna Televízió nézőit, akik láthattak már többek között A Dalban, illetve a közmédia délelőtti magazinjában, a Család-barátban is. Örömömre szolgál, hogy a csapat tagja lehetek, és miután minden kihívást nagyon szeretek, izgatottan várom a kezdést. A műsor mára több százezer néző szombat esti szórakozásának részévé vált, sokan közülük minden héten követik a sorsolásokat - így műsorvezető társaimmal szinte beköltözünk az otthonaikba - mondta Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie.

Palcsó Brigitta bemondónő egykor és most

Palcsó Brigitta 1989-ben kezdett el dolgozni a Magyar Televíziónál. Bemondóként zárta szívébe az ország, majd különböző műsorokat vezetett, például 2003 és 2009 között a nagyon népszerű Főtér című országjáró magazin háziasszonya volt. Az 55 éves sztár több önismereti könyvet is írt, és jelenleg is televíziózik. 

Ezt is szeretjük