Váratlanul felmondott a magyar műsorvezetőnő - Élő adásban jelentette be távozását Kisó
Kiss Orsi, vagyis Kisó kilenc év után távozik a SzerencseSzombat című műsorból.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Orsi, vagyis Kisó élő adásban jelentette be, hogy kilenc év után búcsút int a SzerencseSzombat című műsornak.

Az ötöslottó-sorsolás zenés szórakoztató műsorából, amely szombat esténként látható a Duna Televízióban, nem egyedül távozik, kollégája, Kovács Áron is búcsút int.

Kisó távozik a SzerencseSzombatból

A negyvenéves sztár a Blikknek azt mondta, sok szép emléke fűződik a műsorhoz, és hálás a Szerencsejáték Zrt.-nek és az MTVA-nak, hogy ennyi ideig bizalmat szavaztak neki, ugyanakkor egy ideje már foglalkoztatta a váltás gondolata.

- Az elmúlt két hónapban több reklámfilmet is forgattam, amelyeket már producerként jegyzek. Emellett rendezvényekre hívnak műsorvezetőnek, sok esetben kifejezetten azért, mert folyékonyan beszélek angolul. Nyitott vagyok az új lehetőségekre is, például közel két éve nem vagyok jelen az éterben, holott imádok rádiózni - árulta el a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem Kisó az egyedüli, aki távozik a SzerencseSzombatból, Kovács Árontól is búcsúzniuk kell a nézőknek. 

kiso-kovacs-aron
Fotó: Facebook/Kiss Orsi KISÓ

- Biztos vagyok abban, hogy újra keresztezzük majd egymás útját. Sőt, a közösségi oldalam kommentjeit olvasva a nézők számítanak is arra, hogy közös műsorunk lesz - mondta kollégájáról a csinos műsorvezetőnő.

A SzerencseSzombat lottóshow műsorvezetői gárdája augusztus 22-től változik meg. "A már megszokott személyek mellett a nézők üdvözölhetnek egy újabb tapasztalt műsorvezetőt, akit énekesként már jól ismernek, illetve visszatér a csapatba a lottóshow egyik közkedvelt háziasszonya is" - olvasható a Szerencsejáték Zrt. Facebook-oldalán. 

Ördög Nóra legszebb csipkeruhái

Ördög Nóra hosszú hónapok után, 2020. augusztus 3-án tért vissza a képernyőre. Képes összeállításunkban nem csak azt láthatod, milyen ruhát viselt a MasterChef VIP új évadában, de összegyűjtöttük a legszebb csipkeruháit. Melyik a kedvenced?

Ezt is szeretjük