Novodomszky Éva évek óta külön él férjétől – Emiatt nem működött a házassága
Novodomszky Éva elárulta, miért nem működött a házasságuk Salvóval.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Novodomszky Éva 2018 júniusában árulta el, hogy már másfél éve külön élnek olasz férjével, de a válási papírokat nem adták be. A helyzet azóta is változatlan, a köztévé műsorvezetője és Salvo papíron a mai napig nem váltak el, és ezt nem is sürgetik.

A 46 éves sztár a Best magazinnak azt nyilatkozta, a fiaik, a 15 éves Christiano és a kilencéves Marco elfogadták a helyzetet, kijelentették: ha a szüleik külön-külön boldogok, és békesség van, az nekik is megfelel.

Ezért nem működött Novodomszky Éva házassága

Novodomszky Éva és Salvo 2003-ban ismerkedtek meg, amikor a tévés Szicíliában nyaralt. Salvo néhány hónap távkapcsolat után Magyarországra költözött, 2004-ben pedig összeházasodtak. Még ugyanabban az évben megszületett Christiano, majd 2010-ben Marco.

novodomszky-eva
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Templomban esküdtek örök hűséget, és azt annak idején komolyan is gondolták, de szőke sztár huszonévesen ment férjhez, az évek során változott a személyisége. Úgy gondolja, jobban kellett volna ara figyelnie, milyen családban nőtt fel a férje. Azt gondolta, ha Magyarországon élik az életüket, az itteni családmodell lesz az érvényes, és ugyanez lesz igaz a férfi-női szerepekre is. 

Szicíliában nagyon másképp érvényesítik a nők a jogaikat. Úgy, ahogyan a nagymamáink…

- mondta a hetilapnak utalva arra, hogy a kötényük mögé söprik a problémákat.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Azt mondják, a férfi a fej, a nő a nyak. A nők türelmesebbek, konfliktusos helyzetben csöndben kivárnak két-három napot, hogy a férfi lecsendesedjen. Biztosan itthon is sokan képesek erre, én nem, én mindig azonnal és szemtől szemben tárgyaló voltam – árulta el.

Azt nyilatkozta, egyelőre eszébe nem jut újra férjhez menni, de ha eltalálná Ámor nyila, nem zárkózna el egy újabb szerelemtől. Új párja lehetne akár ismét szicíliai is, bárki jöhetne, ha kellő hatást tud rá gyakorolni, a választása nem származás függvénye. 

- Amikor megismerkedtünk Salvóval, a vak szerelem elvarázsolt minket. Ma már jobban odafigyelnék arra, hogy ne hasonlóan, hanem egyformán lássuk a világot. 

Magyar sztárok ugyanolyan ruhában

Azontúl, hogy Ördög Nóra és Novodomszky Éva közkedvelt műsorvezetők, találtunk még valami közöset bennük: a 38 és a 45 éves tévés tetszését is elnyerte a Zhoja Szalon tűzpiros estélyi ruhája. Képes összeállításunkban olyan kreációkat gyűjtöttünk össze, melyeket Ördög Nóra és egy másik magyar sztár is viselt.

Ezt is szeretjük