Tudtad, hogy Kovács Kati 22 éve férjnél van? Titokzatos párjáról mesélt
Kovács Kati és párja 22 éve élnek nagy szerelemben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Kati nevét 1965-ben ismerhette meg a nagyközönség, amikor megnyerte a Ki mit tud?-ot, aztán a Táncdalfesztivált. Karrierje innentől kezdve egyre csak felfelé ívelt, az énekesnő több műfajban is bizonyította tehetségét. Magánélete szintén izgalmasan alakult, többször volt férjnél, ám azt állítja, mostani párja az első szerelme.

Kovács Kati 22 évesen, 1966-ban ment hozzá Koncz Tibor zeneszerzőhöz, akit egy évvel korábban, a Ki mit tud?-on ismert meg. Házasságuk 1975-ig tartott. Az énekesnő második férje Lerch István Erkel Ferenc-díjas magyar zeneszerző, zongorista és énekes volt, 1977-es házasságkötésük után a frigy hivatalosan alig egy évig tartott, mindketten a világ más tájain léptek fel, így alig találkoztak. A '90-es években harmadszor is férjhez ment. Egyik interjújában azt nyilatkozta, házassága menekülés volt, és szinte percek alatt kiderült, hogy tévedés volt mindkettőjük részéről, így gyorsan el is váltak. Bródy János menyasszonya is volt, aki alig pár hónap után kérte feleségül az énekesnőt, a házasságból azonban nem lett semmi.

- A jelenlegi párommal húsz éve vagyunk együtt. Ő a legelső szerelmem. Ez talán egy kicsit túlzás, vagy talán kegyes hazugságnak is mondható, de szerintem ennyi belefér egy nő életébe - nyilatkozta titokzatosan még 2016-ban a Nők Lapjának.

Az aranytorkú sztár egyébként óvja a magánéletét, férjéről csak annyit tudni, hogy civil, informatikusként dolgozik, és nem szereti a nyilvánosságot.

- Amikor összekerültünk, az mondta, egy kikötése van: ki akar maradni a médiából. Nem az a típus. Leül a számítógépe elé, azt mondja, mindjárt jövök, és felkelek másnap, még mindig ugyanott ül. Zárkózott, csendes ember, szórakoztató, érdeklődőbb a politika iránt, mint én. De már odáig eljutottunk, hogy én is megnézem, bizonyos eseményekről hogyan nyilatkoznak a politikusok - mondta el 2018 októberében a Best magazinnak.

Az énekesnő 1973-ban. Gyönyörű nő volt, nem csoda, hogy körülrajongták a férfiak.
Az énekesnő 1973-ban. Gyönyörű nő volt, nem csoda, hogy körülrajongták a férfiak.
Fotó: Fortepan/Urbán Tamás

Kovács Kati elfogadta párja döntését, és harmóniában élnek, ami a Ki mit tud? sztárja szerint annak köszönhető, hogy még sosem veszekedtek. Mivel az énekesnőnek két testvére van, tudja, mennyire fontos, hogy bocsánatot tudjon kérni a másiktól - ebben látja a sikeres kapcsolat kulcsát is.

- Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de még sosem veszekedtünk, ez, persze, valahol nem csoda, hiszen hárman vagyunk testvérek, így én a békülést kerestem minden szituációban. Egy kapcsolat pedig attól tud jól működni, ha tudunk bocsánatot kérni, a házasság egy csapatmunka, és tekintettel kell lenni a másikra - mesélte 2018 augusztusában a Lokál újságírójának.

Magyar sztárpárok, ahol a nő az idősebb

Tokody Ilona opera-énekesnő 15 éve él boldog párkapcsolatban a nála 18 évvel fiatalabb Muskát András tenorral. Képgalériánkban olyan ismert hazai párokat mutatunk, ahol a nők évek óta boldog párkapcsolatban, házasságban élnek náluk jóval fiatalabb férfiakkal.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük