A Kölyökidő gyerekszereplője volt - Szekeres Nóra új műsorral tért vissza a képernyőre
Szekeres Nóra a TV2 Innovátor című műsorának háziasszonyaként tért vissza a képernyőre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szekeres Nórát pontosan harminc évvel ezelőtt, 1990-ben ismertük meg a Kölyökidőben tízéves kamasz lányaként. Később vezette a Nekem8 és a Repeta című műsorokat. 

2001-ben megszületett lánya, Noa, 2003-ban pedig fia, Milán. Édesanyaként a TV2 képernyőjén láthattuk újra műsorvezetőként: 2007-ben ő vezette a Sztárok a jégen című szórakoztató műsort, 2008-ban pedig a Megasztár negyedik szériáját Till Attilával.

Szekeres Nóra a TV2 új műsorában

2009-ben Szekeres Nóra vette át Liptai Claudiától a 2006-ban indult Babavilág műsorvezetését. A magazinban gyerekneveléssel, illetve babavárással kapcsolatos témákat dolgoztak fel, de rendszeresen hívtak meg sztárvendégeket is az adásokba. 2013-ban új párjától megszületett az egykori gyereksztár harmadik gyermeke, Alexander. A Babavilágot majdnem tíz évig vezette, 2018 szeptemberében Horváth Éva lett a műsor új háziasszonya. 

szekeres-nora-fb
Fotó: Facebook/Kölyökidő, TV2

Szekeres Nóra idén áprilisban visszatért a TV2 képernyőjére: mély vízbe dobták, de professzionalizmusának köszönhetően rugalmasan alkalmazkodott az új munkájához szombat délelőttönként az Innovátor című műsorban.  

A 39 éves tévés kóstolt már olyan egyéves almát, ami kora ellenére friss volt, de probiotikus zöldségleveket is a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ élelmiszer-tudományi laboratóriumában, sőt még a koronavírus működésébe is jobban beleásta magát.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nagyon tetszik a téma, egyébként is kíváncsi természetű vagyok, szeretem megérteni a körülöttünk zajló dolgokat. Ebben a műsorban pedig lehetőség van rá, hiszen a kutatók elmagyarázzák, mivel is foglalkoznak. Már számtalanszor kiderült, hogy a munkájuk mennyire átszövik a mindennapjainkat, például egyáltalán nem kizárt, hogy a boltban olyan paradicsomot vásárolunk, amiket magyar kutatók nemesítettek - mesélte a műsorvezető. 

szekeres-nora2
Fotó: TV2

 Az adásokból sokszor kiderül, hogy a kutatók nem is olyan elrugaszkodott dolgokkal foglalkoznak, hanem munkájuk hat a mindennapjainkra, gazdaságunkra. 

- A műsorban olyan fejlesztésekkel is találkozunk, amik évek múlva talán termékként köszönnek vissza a boltokban - árulta el a 39 éves sztár.

Topolino megformálója 35 év alatt ennyit változott

Kristály Barbara játszotta 1985-ben Az elvarázsolt dollárban Topolinót. Nyolcéves volt, amikor édesanyjával elmentek a válogatásra, ahol úszni tudó gyerekszereplőt kerestek. Kacsintani kellett és verset mondani, de ő inkább vicceket mesélt.

Ezt is szeretjük