Adás végén váratlanul búcsúzott el a magyar műsorvezető - 10 év után távozik Marczali László
Marczali László tíz évig vezette a Hatoslottó-sorsolást, de a hétvégén elköszönt a nézőktől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marczali László szinte minden hétvégén elkísérte az édesanyját, Bay Évát a stúdióba, amikor az a Hatoslottó-sorsolás háziasszonya volt. 2011-ig vezette a műsort az RTL Klubon, aztán a gyermekének adhatta át a stafétabotot, a próbaadáson ugyanis ő bizonyult a legjobbnak.

A Szerencsejáték Zrt. második legnépszerűbb játéka 2020. január 5-étől a Duna Televízióra került, augusztus 23-án pedig újabb változással számolhatnak a nézők. 

Marczali László elköszönt a Hatoslottó-sorsolás nézőitől

Nem csak az ötöslottó-sorsolás zenés show-műsora, a SzerencseSzombat újul meg, ahonnan távozott Kisó és Kovács Áron, így a megújult műsorvezetői csapatot augusztus 22-től Harsányi Levente, Lola, Mák Kata és Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie alkotja, hanem a hatoslottó-sorsolásé is. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ma valami új kezdődik! . #newbeginning #endisanewstart #host #presenter #liveshow #goodluck

Marczali László (@marczali_laszlo) által megosztott bejegyzés,

"Augusztus 23-tól a nyerőszámokat ezentúl Király-Virág Anita és Czeisz Juliette mellett Galán Géza és Pártos Viktor húzza majd.  

Az új csapattagok érkezése egyben azt is jelenti, hogy többéves műsorvezetést követően búcsúzik három jelenlegi házigazda: Kiss Orsolya, Kovács Áron és Marczali László. A műsor készítői ezúton is szeretnék megköszönni nekik az elmúlt évek során nyújtott magas színvonalú közös munkát" - olvasható az MTVA Sajtó Osztály közleményében. 

- Kedves nézőink! Ma találkoztak velem utoljára ebben a műsorban. Köszönöm közel tíz évig tartó figyelmüket. Megtiszteltetés volt majdnem 500 adáson keresztül itt lenni, és közreműködni a hatoslottó-sorsoláson. Köszönöm kedves kollégáimnak a segítséget, a barátságot, és mi mással búcsúzhatnék, hogy Önök nyerjenek nagyon sokat, és legyen még szerencsénk! Viszontlátásra! - búcsúzott múlt vasárnap a Hatoslottó-sorsolás végén Marczali László. 

Bay Éva fürdőruhában

Mióta a Magyar Televízió egykori bemondónője 18 kilótól szabadult meg, nemcsak férje halmozza el bókokkal, hanem rengeteg új és régi rajongó is dicséri, milyen jól néz ki. A 168 centis sztár 86-87 kilóról indult, és most már 70 alatt van a súlya. 18 kiló mínusszal még fürdőruhában is a fotós kamerája elé állt. 

Ezt is szeretjük