Ő Vastag Csaba és Tomi édesanyja: a 64 éves Mártának kisebbik fia segít a fogyásban
Vastag Tomi 17 kilós fogyása után édesanyjának adta tovább a módszert, hogy segítsen neki is ledobni a felesleges kilókat.

vastag-csaba-vastag-tomi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2010 volt az az esztendő, amikor elindult az RTL Klubon az X-Faktor. A tehetségkutató első évadában ismerhette meg a közönség a Vastag-testvéreket: Vastag Csaba a 25 év felettiek kategóriájában menetelt a döntőig, Vastag Tomi a fiúk csapatában az ötödik helyen zárt.

Az elmúlt 11 évben mindkét énekesnek sikerült a rivaldafényben maradnia: mindketten szerepeltek a Sztárban Sztár című műsorban, Vastag Tomit 2021-ben az Álarcos Énekesben láthattuk utoljára, a Kaméleon jelmezébe bújva ő lett a harmadik szezon győztese.

Vastag Csaba és Vastag Tomi édesanyja

Bár a népszerűsége nem változott, megjelenéséről nem mondható el ugyanez. 17 kilótól szabadult meg az utóbbi időben. Most édesanyjának segít a fogyásban, akire fiához hasonlóan a 2020-as karantén alatt kúsztak fel a pluszkilók.

Márta nénit saját bevallása szerint rosszul érintette, hogy hónapokig a négy fal között kellett élnie, és nem találkozhatott sem a gyermekeivel, sem az unokáival. Szerinte a sokak által elkövetett hibába esett ő is, szomorúsága enyhítésére olyan ételeket majszolt, amelyektől úgy vélte, jobb kedve lesz.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nemrég aztán ráálltam a mérlegre, és megdöbbenve vettem észre, hogy 83 kiló lettem. A legnagyobb gyerekem megszületése előtt se voltam ennyi. A zoknimat se tudom könnyen felvenni, nehezebben mozgok – mesélte a 64 éves asszony a Best magazinnak 2022 februárjában.

Márta nénit nőként esztétikai szempontból zavarja a súlyfelesleg, de az egészsége miatt is fontos a fogyás. Az érszűkülete miatt nem szabad nagyon híznia, és figyelnie kell arra is, hogy ne legyen magas a koleszterinszintje. Szerencsére a legkisebbik fia szinte már szakértő a fogyás témában.

Látványosan megváltozott Vastag Tomi külseje 17 kilós fogyása után.
Látványosan megváltozott Vastag Tomi külseje 17 kilós fogyása után.
Fotó: Facebook/Vastag Tamás hivatalos oldala

- A napi adagomban van egy zsírbontó reagens, ami jelentősebb mozgás nélkül is kifejti a hatását, és képes blokkolni az éhségközpontot is (…) Úgy gondolom, ezzel a módszerrel anyunak is sikerül leadni pár kilót – magyarázta a 30 éves előadó.

Tolvai Reni édesanyja smink nélkül

Tolvai Reni édesanyja nem szeret szerepelni, de a születésnapján, családi ünnepeken hagyja, hogy lánya közös fotóval lepje meg a rajongóit. Az énekesnő most azt mutatta meg rajta, mennyit változtat egy ötven fölötti nőn egy jól megválasztott smink.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük