Vastag Tamás majdnem 100 kilóra hízott: most látványosan lefogyott
Vastag Tamás megelégelte, hogy felszaladtak rá a pluszkilók, és 17 kilót fogyott két hónap alatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vastag Tamás nem tagadja, már a koronavírus-járvány kitörése előtt is volt rajta súlyfelesleg, de a karanténban tíz kilót szedett fel. Amikor már közelített a száz kilóhoz, úgy döntött, ideje változtatnia. 

Végül két hónap alatt 17 kilótól szabadult meg, most olyan vékony, mint tíz évvel ezelőtt, az X-Faktor idején. 

Vastag Tamás lefogyott

- Az elmúlt években 87-88 kiló voltam, idén év elején 90-nél is jelentősen többet mutatott a mérleg.

Megijedtem, hogy elérem a 100-at!

Most viszont 79 kiló vagyok, utoljára tíz éve voltam ennyi - mesélte Vastag Tamás, akit a 2010-es X-Faktorban ismert meg az ország, az elődöntőben búcsúzott a tehetségkutatótól.

Eltűnt a pocak, és több ruhaméretet fogyott: látványos a változás.
Eltűnt a pocak, és több ruhaméretet fogyott: látványos a változás.
Fotó: Vastag Tamás, Bielik István

- A koronavírus-járvány második hulláma alatt, ahogy sokan mások, én is teljesen elengedtem magam, nem mozogtam, és összevissza ettem, az esztétika pedig háttérbe szorult. Korábban is előfordult, hogy felszaladtak rám kilók, akkor általában három-négyet viszonylag könnyedén ledobtam, és nem is foglalkoztam ezzel a továbbiakban. Most azonban úgy éreztem, muszáj változtatnom.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem is csak pár kilót, hanem 17-et sikerült leadnia egy tudományos formulának köszönhetően, ami jelentősebb mozgás nélkül is kifejti a hatását, és képes blokkolni az éhségközpontot is. Azt mondta, a kúra rendbe tette az anyagcseréjét is.

Az énekest, aki június végén lesz 30 éves, nem csak a kilók száma ijesztette meg: azért is döntött a változtatás mellett, mert a szív- és érrendszeri megbetegedések a családjában gyakoriak, az elhízás pedig ezeknek a melegágya. Két kisfia miatt is oda kell figyelnie az egészségére.

Vastag Tamás 2021 februárjában és május elején. Az arcán is látszik, milyen sokat fogyott.
Vastag Tamás 2021 februárjában és május elején. Az arcán is látszik, milyen sokat fogyott.
Fotó: Facebook/Vastag Tamás hivatalos oldala

- Egy kis aputest, egy pici poci nem ciki, de a kóros elhízás nagyon veszélyes, amiben mi magyarok élen járunk, ezt mindenképp szerettem volna megakadályozni.

A tavasz elején volt egy szívműtétje, ami szintén egy jelzés volt számára, hogy jobban oda kell figyelnie magára, ezzel magának és a családjának is tartozik. Az operáció után sok mindent újragondolt.

Vastag Tamás 2011 nyarán a Reggeli című műsorban. Most olyan vékony lett, mint tíz évvel ezelőtt.
Vastag Tamás 2011 nyarán a Reggeli című műsorban. Most olyan vékony lett, mint tíz évvel ezelőtt.
Fotó: RTL Klub

- Most jöttem rá, hogy milyen, amikor nem fárad el a testem, mert a szívem bírja a megterhelést, nem szalad fel a pulzusom azonnal az égbe, ami miatt eddig mindig meg kellett állnom. Nem akarom, hogy a jövőben a súlyom miatt bármilyen bajom legyen, vagy ne bírjam a rég várt fellépéseket. Olyan jól szeretném magam érezni a bőrömben, mint most.

Judy fürdőruhás fotókon

Judy kevesebb mint négy hónap alatt tíz kilót adott le, ezzel a 155 centis énekesnő 50 kilóra fogyott. Bár szégyenlős típusnak tartja magát, most mégis úgy döntött, hogy bevállal egy különleges, fürdőruhás fotózást. Sokszor kérték fel hasonlóra, de a 46 éves sztár most először mondott igent egy szexi képsorozatra. 

Ezt is szeretjük