Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea első házassági évfordulója: titokzatos meglepetéssel készült az üzletember
Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc is nagyon izgatott az első házassági évfordulójuk miatt.

varkonyi-andrea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc 2021. szeptember 24-én az Alcsúti Arborétumban tartotta nagyszabású esküvőjét. 

A helyszínt szigorúan őrizték, hogy illetéktelenek és lesifotósok ne kukucskálhassanak be a lakodalomba. A 47 éves sztár posztolt csak pár nappal később esküvői fotókat arról, milyen szép menyasszony volt, gyöngyházfényű, Merő Péter által tervezett kreációban állt oltár elé. 

Várkonyi Andrea házassági évfordulója

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc másfél hét múlva ünneplik az első házassági évfordulójukat, amit mindketten izgatottan várnak, az üzletember meglepetéssel is készül. 

- Szerelemben, szeretetben élünk, és mindketten nagyon izgatottak vagyunk, mert közeleg a házassági évfordulónk - mesélte Várkonyi Andrea a Hot! magazinnak.

varkonyi-andrea
Fotó: Super TV2

- Azt kérte, hogy azon a hétvégén ne csináljak programot, tegyem magam szabaddá! Régebben nem nagyon tudott titkot tartani, de mostanra már belejött, úgyhogy valószínűleg tényleg csak aznap fogom megtudni, mivel készül. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az egykori híradós csak ritkán beszél a magánéletéről, tavaly megjelent könyvében viszont még intim hálószobatitkokba is beavatta az olvasókat. Például, hogy korábban egyetlen párjával sem voltak olyan meghittek az összebújások, mint Mészáros Lőrinccel, egyikükkel sem tudott összeölelkezve aludni még egy délutáni szunyókálás során sem. 

"Sokáig azt hittem, csak a romantikus filmekben létezik, hogy két ember egymás karjában szenderedik el, de most, amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom."

Azt is elárulta, számára a férfiasságba az is beletartozik, hogy a férfi valamit elért az életben, karrierje és egzisztenciája van, és hogy újdonsült férjéhez fogható párral még nem élt együtt, mellette teljesedett ki az élete

"A minőségi párkapcsolat az én felfogásom szerint az, amelyik minden értelemben kielégítő tud lenni. Én azt a férfit keresem, aki nemcsak a szerelmem, hanem barát is, szexpartner is, társ is." 

Műsorvezetők smink nélkül

Nem Várkonyi Andrea az egyetlen tévés, aki bátran megmutatja, hogyan néz ki teljesen natúr arccal. Több kolléganője is felvállalja rajongói előtt, hogyan fest festék nélkül. Képes összeállításunkban őket is láthatod.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük