Várkonyi Andrea először mesélt férjéről: „Lőrinc mellett kiteljesedett az életem”

Várkonyi Andrea a könyve kapcsán férjéről, Mészáros Lőrincről, a lánykérésről, az esküvőről és a kapcsolatukról is beszélt.

varkonyi-andrea-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea 300 oldalas, És ezt lehet? című könyve már megjelenése előtt az előjegyzési listák élére ugrott. Tavaly kereste meg a kiadó, mielőtt még megismerte férjét, Mészáros Lőrincet. 

A kötetben pszichológusként és a saját tapasztalatai alapján is ír olyan témákról, mint a szerelem, a válás vagy az anyaság. Több mint egy évig dolgozott rajta, amikor belefogott, még egyedülálló anyaként élte életét a lányával.

Várkonyi Andrea férje, Mészáros Lőrinc

Mire megszületett az utolsó fejezet, már ott volt az életemben a férjem, aki mellett kiteljesedett az életem.

- Ez a változás óhatatlanul hatással volt a könyv tartalmára is - mesélte a Hot! magazinnak

Az egykori híradós pszichológusként és civil emberként is azt látja, hogy sok középkorú a válás után nem ad új esélyt magának, sem másnak, lemondanak egy új szerelem lehetőségéről. Ennek nem így kellene lennie, ezért is kapta a könyve a Jogod van jól lenni alcímet. 

Várkonyi Andrea egyszer volt már férjnél, lánya édesapjával, Bochkor Gáborral azonban nem álltak oltár elé. Korábban azt gondolta, ő már nem fog feleségül menni senkihez, emellett a korábbi kapcsolatában fel sem merült a házasság gondolata. 

Amikor viszont megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált,

rövid idő elteltével megkérte a kezem, és én igent mondtam, mert a világ legtermészetesebb dolgának tartottam, hogy összekötjük az életünket. Sőt, abban is biztosak voltunk az első pillanattól, hogy nemcsak polgári, hanem egyházi szertartást is szeretnénk. Ez a férjemnek és nekem is fontos volt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc 2021. szeptember 24-én az Alcsúti Arborétumban fogadott örök hűséget egymásnak, amit a biztonsági őrök szigorúan őriztek. Hiába várakozott több fotós, a lakodalomra nem jutottak be, de pár nappal később a TV2 egykori műsorvezetőnője kiposztolt több esküvői képet is, amin ő, illetve ő és újdonsült férje láthatóak.  

Mészáros Lőrinc a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia és a Videoton FC közös, műfüves, székesfehérvári edzőközpontjának ünnepélyes átadásán 2013. január 17-én.
Mészáros Lőrinc a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia és a Videoton FC közös, műfüves, székesfehérvári edzőközpontjának ünnepélyes átadásán 2013. január 17-én.
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A 47 éves sztárt az édesapja vezette az oltárhoz, akit megpillantva a könnyeivel küzdött, annyira boldognak érezte magát. Az esküvő vidám hangulatban telt, szerinte sikerült olyan meghitt hangulatot teremteniük, amilyenre vágytak. 

- Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó kimondani, hogy a férjem! És legalább ennyire jó azt hallani, amikor rólam mesél, amikor azt mondja: a feleségem.

Várkonyi Andrea szerint két ember kapcsolatára sok szó létezik, így férj és feleség, pár, élettárs. Ők abszolút társként tekintenek egymásra, nincs olyan téma, amit kerülniük kellene, mindent egymással beszélnek meg először. 

Kifejezetten mély a kapcsolatunk, rengeteget beszélgetünk, odafigyelünk egymásra. 

Berki Mazsi és Várkonyi Andrea flitteres estélyiben

Berki Mazsi nyolc hónapos terhesen, a Miss Queen Hungary Szépségverseny döntőjének vendégeként húzott fel egy bordó, flitterekkel díszített estélyi ruhát, amiért sok bókot kapott. Rápillantva rögtön eszünkbe jutott egy másik sztár, aki nagyon hasonló, de merészebb dekoltázsú darabban gálázott: Várkonyi Andrea a 2018-as Story-gálán ragyogott flitteres estélyiben. 

Ezt is szeretjük