22 évig az ország imádott műsorvezetőnője volt - Meglepődsz, most mit csinál
Vágó Piros a rádiózást új hivatásra cserélte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vágó Piros hosszú ideig az ország egyik legnépszerűbb rádiós műsorvezetője volt. 2017 decemberében aztán úgy döntött, hátat fordít a rádiózásnak. A Reggeli című műsorban a nyár elején azt mondta, két évvel korábban kezdte azt érezni, hogy már nem végzi a munkáját szívvel-lélekkel, alapos önvizsgálat után pedig rájött, hogy életközépi válsággal és kiégés szindrómával küzd, ezért megpróbált magának más életcélokat keresni. Az RTL Klub reggeli műsorában most elárulta, hogy a tervei szerint október közepe-vége felé elindítja saját oldalát, egy gasztro vlogot, melyen a laktóz- és gluténmentes ételek lesznek a főszereplők.  

- Maga a rádiózás nem hiányzik, a kollégák igen. Attól nagyon féltem, milyen lesz, hogy csapat nélkül maradok. Nem a munka típusa hiányzik, hanem az, amilyen közegbe mindennap bementem, ugyanakkor az, hogy nem kell mindennap egy adott munkahelyre bemennem, egy hatalmas adomány. A családra, magamra több időm van - árulta el, hogyan éli meg, hogy tavaly év végén otthagyta a Sláger Fm-et.

vago-piros
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- A glutén- és tejmentes ételek évek óta kísérik az életemet, mert a férjem ilyen ételallergiával küzd. Ha csak a glutént hagyod el, az még oké, ha csak a tejet, az is, de a kettőt egyszerre, az már kihívás. Aztán úgy alakult, hogy elindítottam egy videó vlogot, melyben nem feltétlenül csak én főzök: olyan embereket keresek fel, akiket tisztelek, szeretek, és azt gondolom, hogy a gasztronómiában valami olyan szívből jövőt csinálnak, ami minőségi. Ilyenkor nemcsak kenyeret dagasztunk, hanem kitérünk arra, hogy, ha valaki gluténérzékeny, akkor milyen alapanyagokhoz tud nyúlni. Mindig megnézzük az adott ételnek azt a verzióját, amit a különböző ételérzékenységben szenvedők is el tudnak készíteni - mesélte a Reggeliben a 45 éves sztár. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük