Az 50 éves Kósa L. Adolf felesége gyönyörű - Az egykori műsorvezető büszke családjára

Kósa L. Adolf egykori műsorvezetőnek gyönyörű a családja. Ámor egykori földi helytartója újra boldog.

Kósa L. Adolf 2018-ban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Kósa L. Adolfot a ’90-es évek végén ismerhették meg a tévénézők a TV2 Szerelem első látásra című párkereső műsorában. 

Ámor földi helytartója - ahogy a műsorban nevezték - mára elmúlt ötvenéves, három fiú édesapja, hat éve újranősült, és nem kívánkozik vissza a képernyőre.

Kósa L. Adolf büszke családjára

Már több mint 15 éve nincs képernyőn, hálózatépítéssel foglalkozik, jelenleg egy genetikai innovációkkal foglalkozó cég vezérkarának tagja. Korábbi feleségével, Fonyó Barbara színésznővel, opera-énekesnővel kötött házassága nem állta ki az idő próbáját, elváltak útjaik. Ebből a kapcsolatból két fiú született: a 16 éves Domonkos és a 21 éves Benedek. Második feleségével, Kósa-Ladvánszki Ritával 2012-ben házasodtak össze, 2013-ban pedig megszületett fiuk, Nimród.

- Van egy csodálatos családom, a feleségemmel, Ritával együtt neveljük a kisfiunkat, Nimródot és Rita előző kapcsolatából született két lányát. Ha lehunyom a szemem, úgy látom magunkat, hogy együtt hajózunk a tengeren mind az öt gyerekkel, azaz a két nagyfiam is velünk van - nyilatkozta 2015-ben a Borsnak.

Az egykori műsorvezető nagyon büszke gyönyörű feleségére és ötéves kisfiára, akikről gyakran posztol képet közösségi oldalán. Ezek közül mutatunk néhányat.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük