Tóth Gabi terhesen veszett össze férjével - Közölte, mehet, amerre lát
Egy költözés sosem egyszerű, pláne terhesen: erről Tóth Gabi is tud mit mesélni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírus-járvány és az annak következtében kialakult helyzet mindenkinek az életét felborította. Az önkéntes karanténban élő családok számára nem mindig egyszerű megteremteni a béke és a harmónia szigetét. Tóth Gabi is küzd ezzel, mert míg az énekesnő családja kissé olaszos, ő néha kikiabálja magából a feszültséget, a férje családja nyugis típus. 

Ez a különbözőség akkor is kijött, amikor költözködtek, ráadásul Tóth Gabi akkor a váradóssága vége felé járt, hangulatát befolyásolták a terhességi hormonok is - mesélte a család.hu oldalon vezetett blogjában. 

Tóth Gabi rutinos költöző

Tóth Gabi és Krausz Gábor két éve alkotnak egy párt, ez idő alatt sor került az eljegyzésre, kiderült, kisbabájuk lesz, összeházasodtak, és megszületett a kislányuk. Nem csoda, hogy az énekesnő úgy érzi, mintha már évtizedek óta egy párt alkotnának. 

Amikor összejöttek, a 32 éves sztár a nővérével, Tóth Verával lakott együtt, és amikor komolyra fordult a kapcsolata a sztárséffel, kibéreltek egy lakást a III. kerületben, de hamar kiderült, hogy a szomszédok szeretnek hajnalig bulizni, ezért továbbálltak.

Bár Tóth Gabi rutinos költöző, az elmúlt 18 évben 19-szer költözködött, a terhességi hormonok miatt az énekesnő összeveszett a pakolásban segédkező édesanyjával, aki az a típusú nő, aki, ha belehergeli valamibe magát, nem lehet leállítani. Tóth Gabi papucsban ment utána, és az egész utca hallotta, hogyan hívja vissza az édesanyját. Amikor visszaért, a párjával is összeveszett. 

A cikk az ajánló után folytatódik

"Amikor visszaértem a fogócskából, a Krausz ott vakarta a fejét a még ki nem csomagolt dobozok fölött, és arra gondolt, hogy még viszonylag könnyen leléphetne, ha már úgyis be van csomagolva az összes cucca. Ekkor azért gyorsan összevesztem vele is, ha már lúd, legyen kövér alapon, és 

mondtam neki, hogy vigye a cuccait, ahova akarja, mehet, amerre lát. Szerencsére nem ment,

de szerintem tudat alatt már akkor éreztük mindketten, hogy nem itt fogunk hosszabb ideig lehorgonyozni" - írta a blogjában.

Nemrég ismét elköltöztek, mert bár szép volt a ház a budai hegyekben, Budapest határában, de távol voltak a családjuktól, akik a pesti oldalon laknak, ezért ők is visszaköltöztek a Duna túloldalára. Az egész család segédkezett: férje családja felújította a konyhát, az övé pedig dobozolt.

"Néha persze a megfontolt, következetes pesti logika, összecsapott a már fent említett tapolcai ösztönös virtussal, és akkor volt pár óra mosolyszünet, de összességében zökkenőmentesen zajlott minden, és mi, Gáborral nagyon hálásak vagyunk ezért az összefogásért. Főleg, mert

a család minden tagja azt tartotta elsődleges szempontnak, hogy Hannika ebből az egészből semmit ne érezzen,

és gyakorlatilag úgy költöztünk egyik házból a másikba, hogy ez a pici ember szerintem észre sem vette a változást" - olvasható Tóth Gabi blogjában, amit azzal zárt, a sors fintora, hogy az új házban közel laknak a családtagjaikhoz, de a koronavírus-járvány miatt mégsem találkozhatnak egymással. 

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya

Tóth Gabi ennivaló fotót posztolt kislányáról, Hannaróza Máriáról. A csöppség, aki április 3-án lesz négy hónapos, oltást kapott, azért tegnap nem volt túl jó kedve, durcás pofiját édesanyja megörökítette, és a közösségi oldalán is posztolta. Képes összeállításunkban megnézheted azt is, milyen Hannaróza huncut mosolya. 

Ezt is szeretjük