A Keresztanyu színésznője első babáját várja: már a 4. hónapban van
Tóth Angelika, a Keresztanyu Harangozó Laurája férjével közösen jelentette be, hogy augusztusban szülők lesznek.

tóth-angelika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Keresztanyu Harangozó Laurájának sorsa a sorozat harmadik évadában rózsásan alakult, Zozó megkérte a kezét. Az őt alakító Tóth Angelika magánélete is hasonlóan idilli: férjével, akit még az általános iskolában ismert meg, 2020 augusztusában mondták ki a boldogító igent, 2022 augusztusában pedig szülők lesznek.

Bár a szőke színésznő kapcsolatuk elején leszögezte kedvesének, nem szeretne gyermeket, Tibor már akkor tudta, hogy ez az álláspont változni fog. Igaza lett, az esküvő után rögtön szó esett arról, hogy készen állnak a családalapításra.

Tóth Angelika babát vár

2021 őszén fogtak volna a babaprojektbe, de azért, hogy a forgatással ne legyen gond, inkább decemberig vártak. Gyermekük nagyon hamar megfogant, aminek nem is örülhettek volna jobban.

Tóth Angelika és férje, Tibor.
Tóth Angelika és férje, Tibor.

- Gyakorlatilag még időm sem volt felfogni a dolgot, mert amikor beléptem az ajtón, Angi azonnal az arcomba tolta a pozitív teszteredményt. Még kabátban és sapkában voltam, amikor megtudtam. Aztán örömködtünk, sírtunk, nevettünk - mesélte a leendő apuka a Fókusznak.

A cikk az ajánló után folytatódik

A széria rajongói pontosan tudják, hogy a Tóth Angelika által játszott Laura igazi cselszövő, nagyszájú, vagány csaj, ezzel szemben a színésznő teljesen más természet. Úgy gondolja, édesanyaként is inkább az aggódás jellemzi majd, mint a lazaság.

- Nem vagyok vagány, inkább félős, izgulós, aggódós. Nem egy bevállalós anyukának képzelem el magam, hanem olyannak, aki mindennek utánanéz. Konkrétan megkérdeztem az orvosomat, nem baj-e, hogy nincsenek reggeli rosszulléteim!

Az első ultrahangfotó a piciról.
Az első ultrahangfotó a piciról.
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A színésznőt augusztusra írták ki az orvosok, és már azt is tudja, leendő gyermeke milyen nemű lesz. A családjában rengeteg kislány született az utóbbi időben, így, hogy javuljon a nemek aránya, kisfiút vártak. Ám egyelőre marad a nőuralom, hiszen Tóth Angelika kislányt hord a szíve alatt.

Gálvölgyi János lányai

Gálvölgyi János öt évtizede boldog felesége, a híres bűvész, Rodolfo lánya, Judit oldalán. Világéletében két lánygyermekről álmodott, és ez meg is adatott neki: Eszter 1973-ban, Dorka 1975-ben született.

Cover-fotó: RTL Klub/Keresztanyu

Ezt is szeretjük