Farkasházi Réka kisebbik lánya tündéri gyerek: Tamarának 40 évesen adott életet
Farkasházi Réka boldog háromgyermekes anyuka. Legidősebb és legkisebb gyermeke között 14 év a korkülönbség.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kertész Mónika - ezen a néven ismerték meg a magyar tévénézők 1998-ban Farkasházi Rékát. A színésznő magánéletét a sorozat forgatókönyvírói sem tudták volna annál idillibbre írni, mint ahogy azt az élet alakította. 

2022-ben kapcsolatuk 27. évfordulóját ünneplik férjével, Sárközy Bencével, akivel már óvodáskoruk óta ismerik egymást. 2001-ben kötötték össze az életüket, és a gyermekáldásra sem kellett sokat várniuk. 2004-ben megszületett egyetlen fiuk, Benjamin, őt Rebeka követte a sorban, aki 2009-ben látta meg a napvilágot.

Farkasházi Réka és lánya, Tamara

Legkisebb csemetéjükkel majdnem egy évtizeddel később bővült a családjuk: Farkasházi Réka 2018-ban adott életet a tündéri Tamarának, akiről egyértelműen látszik a közös fotójukon, hogy édesanyja bájos vonásait és elbűvölő mosolyát örökölte.

Sokan azt feltételezhetik, nem kevés kihívással jár két ennyire eltérő korosztályt nevelni, de a sztáranyuka nem így gondolkodik erről.

- Nyilván fárasztó egy ekkora családot üzemeltetni, nem mondom, hogy nem tudok néha sírásig elfáradni és kiborulni, de nem szeretném, hogy másmilyen legyen az életünk! - árulta el a Hot! magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

A család hétköznapjait a pörgős szóval lehet jellemezni. Farkasházi Rékának énekesnőként és színésznőként is sok elfoglaltsága akad, a gyerekek pedig sportolni és különórákra járnak. Bármennyire is feszített a tempó, arra mindig szorítanak időt, hogy együtt legyenek.

Farkasházi Réka három gyermekével 2021-ben a Családvarázs című műsorban.
Farkasházi Réka három gyermekével 2021-ben a Családvarázs című műsorban.
Fotó: YouTube/Családvarázs

- Szívesen hurcolom őket autóval akárhova, mert az a fél-egy óra, amit együtt töltünk a kocsiban, sokat tud adni. Fontosnak tartom a közös étkezéseket is. Anyaként mindig rendelkezésre kell állni: ha bármelyik gyerekemnek rám van szüksége, mert valami bántja a lelkét, akkor nekem éjjel tizenegykor is ott kell kucorognom a szőnyegen mellette.

Dobó Kata és ritkán látott lánya

Dobó Kata 2012 februárjában adott életet kislányának, Szofinak, aki 2022-ben a kerek tizedik születésnapját ünnepelheti. Gyermekét óvja a nyilvánosságtól, de új filmje díszbemutatóján kivételesen vele együtt jelent meg.

Ezt is szeretjük