Tolvai Reni irtó szexi fürdőruhára vetkőzött: jól látszik, milyen sokat fogyott
Tolvai Reni fürdőruhás fotóval mutatta meg, hogy milyen látványosan lefogyott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tolvai Reni hét hónap alatt 17 kilót fogyott, a ruháit két mérettel kisebbre cserélhette. Az énekesnő mindig is szerette a nőies és a merész ruhadarabokat, de amióta leadta a pluszkilókat, még bátrabban mutatja meg magát. 

Friss fotóján egy nagyon dögös fürdőruhában látható, az Instagram-bejegyzésre pedig záporoztak a bókok. 

Tolvai Reni fürdőruhás fotója

Amikor tavaly tavasszal Magyarországot is elérte a világjárvány, Tolvai Reni is több időt töltött a konyhában, mint korábban, a finom falatokkal pedig a pluszkilók is jöttek. Végül inkább arra szánt több időt a kényszerpihenő alatt, hogy egészségesebben étkezzen, és elkezdjen sportolni. Egy orvos és táplálkozási szakértő ismerősét is felkérte, legyen a segítségére. 

- Szerencsére nincs ételérzékenységem, és nem vontam meg a szervezetemtől semmit, de grammra pontosan és adott időben étkezem. Minden a mennyiségen és az időzítésen múlik! Az elején nagyon nehéz volt, de belejöttem. Örökre megtartom ezt az életmódot! - mondta a Hot! magazinnak

Hogy jól érzi magát a bőrében, az a fotóin is látszik. Fürdőruhában is megmutatta alakját. "Let's go to the beach" (menjünk a partra) - írta a képhez, mire egy kommentelő azt írta, Tolvai Reni bikini bodyja már készen van, nyugodtan mehetne strandolni. 

A fotót a követői agyondicsérték, szerintük nagyon dögös és csinos, irigylésre méltó az alakja. Többen érdeklődtek arról is, hol lehet beszerezni a szexi fürdőruhát. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Csak szép lassan tudatosult bennem, hogy egy sokkal egészségesebb énem néz vissza rám a tükörből, de óriási boldogság és motiváció az, hogy csinosabbnál csinosabb ruhákat tudok felvenni. 

A harmincéves sztár azt is boldogan osztotta meg követőivel, hogy a Fitt Info címlapján látható. "Nagy utazás volt ez nekem eljutni odáig, hogy sportmelltartóban, rövidnaciban, hasat villantó szettben mosolyogjak rátok a legnagyobb önbizalommal" - írta.

Kandász Andrea 22 kilót fogyott

Kandász Andrea élete formájában van, néhány hónap alatt 22 kilótól szabadult meg. Az 50 éves műsorvezetőnek nem csak 23 évvel ezelőtti formáját sikerült visszanyernie, újra magára tudja kapni régi ruháit, és az önbizalma is annyira megnőtt, hogy egy szexi, bikinis fotózást is bevállalt.

Ezt is szeretjük