Kandász Andrea 22 kilós fogyása után ilyen dögös bikiniben: szexi fotósorozat készült róla
Kandász Andrea nem győzi fogadni a külsejére kapott bókokat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kandász Andrea élete formájában van, néhány hónap alatt 22 kilótól szabadult meg. A 49 éves műsorvezetőnek nemcsak 23 évvel ezelőtti formáját sikerült visszanyernie, újra magára tudja kapni régi ruháit, és az önbizalma is annyira megnőtt, hogy egy szexi, bikinis fotózást is bevállalt.

A dögös képeket a Mokkában mutatta meg a közönségnek. A felvételek láttán a TV2 stúdiójában felforrt a levegő. A műsorvezetők, Mádai Vivien és Pachmann Péter tátott szájjal bámulták, mennyire fantasztikusan néz ki rajtuk kolléganőjük.

Kandász Andrea 22 kilótól szabadult meg

Noha nagyon büszke arra, amit elért, a képekkel egyáltalán nem azt akarta elérni, hogy minél több bókot bezsebeljen, inkább kortársait szeretné inspirálni azzal, hogy igenis el lehet érni az álomalakot.

- Nem akarok, és soha nem is volt célom, hogy serdülő fiúknak poszter legyek a falán. Egyszerűen arról van szó, hogy negyven fölött elkezdünk tologatni, kifogásokat keresni. Csak azoknak szólok, akik nem érzik jól magukat a bőrükben, ha valakin van egy-két kiló felesleg, de jól érzi magát a bőrében, és egészséges, azzal semmi probléma nincsen. Engem borzasztóan zavart az a plusz 23 kiló, a szívemnek és az egészségemnek sem volt jó - árulta el.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szexi, bikinis fotók születtek Kandász Andreáról 22 kilós fogyása után.

Ezt is szeretjük