Keleti Andrea 8 kilós fogyása után ilyen karcsú - 51 évesen bombasztikusan néz ki
Keleti Andrea az 51. születésnapjára bomba formába hozta magát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Keleti Andreát a 2006-ban indult Szombat Esti Láz című műsorban zárták szívükbe a tévénézők. A táncművész alakját mindig is sokan irigyelték, a tavaly februári Story-gálán is szenzációsan nézett ki. Ő azonban elégedetlen volt a külsejével a tavaly június 3-án ünnepelt, 50. születésnapján készült felvételeken, így tavasszal megszabadult az elmúlt időszakban felszaladt kilóktól, a változásnak köszönhetően pedig legalább tíz évet fiatalodott is. 

Igazi gyűjtögető típus, szinte sosem dob ki egy ruhát sem, inkább megvárja, hogy újra divatba jöjjenek. Az utóbbi években azonban nemcsak a divat változott meg, de az alakja is, így változtatnia kellett. Most újra tökéletesen fest olyan darabokban, amik évek óta nem jöttek rá.

Keleti Andi nyolc kilót fogyott

- Mindig vékony voltam, azonban tennem is kellett ezért, mert alapvetően erősebb alkat vagyok. Aztán amikor megláttam az 50. szülinapomon készült felvételeket, finoman szólva sem tetszettek. Szépen felkúsztak rám a pluszkilók: az arcomra, karomra, hasamra… arányosan mindenhová. Azt gondoltam, ennyi idősen már nagyon nehéz lesz megszabadulnom a feleslegtől, de ajánlottak nekem egy kutatási anyagot, aminek hála, éhezés nélkül, egyenletesen mentek le a kilók.

Sokféle fogyókúrát kipróbált, az ajánlott módszernek is utánanézett. Van benne egy szuperrost, ami teltségérzetről gondoskodik, és kipucolja a beleket, grönlandi moszat és egy, a palesztin népgyógyászatban régóta ismert örökzöld növény is. Összesen nyolc kilót és két ruhaméretet fogyott. Boldog, hogy egyenletesen mentek le a feleslegek, mégis eközben a dekoltázsa nem változott.

- Olyan ruhák jönnek rám, amiket három éve a szekrény aljára süllyesztettem, a férjem pedig folyton bókokkal halmoz el. Eddig is bikiniben strandoltam, de most majd végre jól is mutat rajtam! Az 51. születésnapomra sikerült elérni a célomat, ez egészséges büszkeséggel is eltölt.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szenzációs formában van Keleti Andrea. 

Ezt is szeretjük