Felismered Tolvai Renit smink nélkül? Óriási a különbség festékkel és anélkül
Tolvai Reni bemutatta követőinek, hogyan varázsol magának dögös, nyáresti sminket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha egy szóval kellene jellemezni Tolvai Reni stílusát, akkor minden bizonnyal a szexi jelzőt választanánk: kivétel nélkül mindig dögös szettekben jelenik meg. Sminkelés terén sem jellemzi a visszafogottság, tudja, hogy kell viselni a feltűnő tusvonalat, a tűzpiros rúzst vagy a hatalmas műszempillát.

Az évek során tökélyre fejlesztette ennek a tudományát, sminkmestereket megszégyenítő ügyességgel forgatja az ecseteket. Úgy döntött, ezt a tudást nem tartja magában, az Instagram-oldalán sminkelős videóiból inspirálódhatnak a követői.

Tolvai Reni sminkvideója

Legutóbb azt mutatta be, milyen színeket és technikát használ, amikor egy nyári estén elmegy valahova. A Summer Night fantázianévre keresztelt kifestési módszer tarolt a rajongói közt: sokan újraalkották magukon a lélegzetelállító külsőt.

tolvai-reni-smink
Fotó: Instagram/Tolvai Reni

Mivel az énekesnő nem fél a színektől, amikor a festék palettájáért nyúl, így érthető, hogy nagy a különbség a natúr és kifestett arca közt. A kommentelők meg is jegyezték, hogy így is és úgy is imádják kedvencük külsejét.

Annak is hangot adtak, hogy mennyire hasznos tippeket kaptak a 29 éves sztártól. Volt, aki általa sajátította el, hogy húzza ki tökéletesen a szemét. Azt is nagyra értékelik, hogy a videóban lépésről lépésre mutatja be a trükköket, valamint a termékeket is aprólékosan feltünteti a leírásban.

Nem ez az első alkalom, hogy sminkvideót posztolt, láthattunk tőle már Az oroszlánkirály mese által inspirált megjelenést, szülinapi kifestést, de azt is bemutatta, milyen módszerrel ápolja otthon a haját. 

Magyar sztárok smink nélkül

Sok hazai sztár mutatja meg magát a közösségi médiában festetlenül, mutatjuk, hogy fest Dundika, Wolf Kati vagy Várkonyi Andrea, ha épp nem a kamerák előtt állnak, hanem smink nélkül szelfiznek otthon.

Ezt is szeretjük