Szulák Andrea 57 évesen egyre dögösebb a fotóin: telt idomaival imádják a rajongói
Szulák Andrea elfogadta azt, amit a tükörben lát, ugyanakkor mindent megtesz azért, hogy egészséges szinten tartsa a súlyát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szulák Andrea egyre több olyan fotót posztol a közösségi oldalán, ahol dögös, alakját kihangsúlyozó vagy éppen vagány ruhákban pózol. Maga sem gondolta volna, hogy a követői körében akkora sikert arat velük, hogy elhalmozzák levelekkel, amelyekben a tanácsait kérik. 

A Story magazinnak azt mondta, elfogadta azt, amit a tükörben lát, ugyanakkor odafigyel arra, hogy ötven fölött is csinos és egészséges maradjon, szerinte ez az önazonosság jön át a képein. 

Szulák Andrea az 50 feletti nők példaképe

Tudja, már sosem lesz sem nádszálvékony, sem fiatal, a diétákban rég nem hisz, a plasztika meg, úgy véli, nem neki való. Az évek múlásával nemcsak elfogadta azt a képet magáról, amit a tükörben lát, hanem a korral egyre elfogadóbb is lett, így a divatfotók mellett smink nélkül vagy melegítőben is megmutatja magát a követőinek. 

Számára is időbe telt, hogy megtanulja ne gyűlölni magát, ha megjelent egy újabb ránc az arcán, vagy szűknek bizonyult egy régebbi ruhája. 

- Ezek nem lényeges dolgok. Ami igazán számít: hogy méltóságteljesen öregedjek meg, hogy igényes legyek, hogy adjak magamra, hogy harmóniát, egyensúlyt tartsak fenn az életem minden területén - mondta a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Élvezettel eszik meg egy szelet tortát és iszik egy pohár vörösbort, de ilyenkor aznap már nem vacsorázik, másnap pedig elmegy futni. Nem a pluszkilók, hanem az egészsége miatt. Három ruhaméret található a szekrényében, ennyit ingadozott a súlya az elmúlt évek során, de egy bizonyos szám fölé sosem ment. 

A fogyás-hízás mizéria az én koromban már nem csak a külsőségekről szól, sokkal inkább az egészségről!

- Egyszerűen oda kell figyelnem magamra. Nekem itt még dolgom van - fel kell nevelnem a lányom, utazni akarok, világot látni, újabb szerepekben kipróbálni magam, jól akarok élni. És ugyan van az az általános vélekedés, hogy ötven felett egy nő eláshatja magát, hát jelentem: van élet a halál előtt!

- Ismert emberként kutya kötelességem felelősséget vállalni, ha úgy tetszik, jó példát mutatni. És a szívügyem is, hogy a nők jobbnak, szebbnek lássák magukat. 

Barta Sylvia 50 fölött az egyik legdögösebb tévés

"Nem is gondolnánk, hogy a TV2 mindig mosolygós időjárás-jelentője, Barta Sylvia tegnap ünnepelte 51. születésnapját" - így konferálta fel Pachmann Péter január végén a TV2 időjósát. Fiatalkorában versenyszerűen úszott, hetente többször edz, zumbaoktatóként is dolgozik. Az 51. születésnapját is egy alakját kihangsúlyozó ruhában ünnepelte, és a TV2 képernyőjén is sokszor látjuk testhezálló kreációkban. 

Ezt is szeretjük