Bódi Margót ritkán látni ilyen dögösnek - Az 58 éves énekesnő bőrruhába bújt
Bódi Margó a fekete bőrruhában elnyerte rajongói tetszését: csinos és vagány.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bódi Margót általában feltűzött hajjal, konttyal és nőies, ám visszafogott ruhákban láthatjuk a képernyőn és a koncertjein.

Időnként azonban az 58 éves sztár is kipróbál valami újat, amivel továbbra is ízléses marad, nem engedné meg magának, hogy túl sokat láttasson. 

Bódi Margó dögös bőrruhában

Persze ahhoz, hogy valaki dögös legyen, nem kell túl sok bőrfelületet mutatni vagy szexi dekoltázst villantani, néha elég egy különleges anyagválasztás. Az énekesnő nemrég térd alá érő bőrszoknyát és hozzá peplum szabású bőrfelsőt húzott, amelynek ujj- és vállrésze áttetsző anyagból készült. 

bodi-margo
Fotó: Facebook/Bódi Margó Hivatalos oldal, Instagram/Bódi Margó

"A Wannabee csini ruhájában köszöntelek titeket, ebben a gyönyörű napsütéses időben!" - posztolta a képhez közösségi oldalán. Sok rajongója írta, hogy nagyon dögös és csinos benne. 

"Eszméletlen jó ruha. Nagyon csinos vagy benne!"

"Nagyon csinos! Sok fiatal megirigyelhetné!"

A cikk az ajánló után folytatódik

Csabi fia is büszkén posztolt egy édesanyjával közös fotót. "Egy fiú aki mérhetetlenül büszke az édesanyukájára" - írta a felvételhez. 

bodi-margo-fia
Fotó: Facebook/Bódi Csabi Hivatalos Oldala

"Csabi, gratulálok, mert ritka szép és jó anyukád van, legyél is büszke rá! És ő is rád, hogy ilyen jó embert nevelt a fiából!" - írta egy hozzászóló, akivel rengetegen egyetértettek.

bodi-margo-csaladja
Fotó: Facebook/Bódi Csabi Hivatalos Oldala

Erős Antónia bőrruhái

Erős Antónia ruhái igazodnak a hírműsorhoz: nem mutatnak túl sokat, de időnként azért láthatunk a tévésen egy-egy, a szokásosnál dögösebb darabot. Hol a televízió képernyőjén, hol egy rendezvényen vagy díjátadón többször is viselt már bőrruhát. Képes összeállításunkban ezekből gyűjtöttünk össze párat. 

Ezt is szeretjük