Bódi Margó mind az 5 unokájával: Evelin gyönyörű tinédzser lett
Bódi Margóra elképesztően hasonlít a nagyobbik lányunokája, Evelin.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bódi Margó 58 évesen már ötszörös nagymama. Az idősebbik fia, Guszti először egy fiúunokával ajándékozta meg, a "kis" Guszti már húszéves, majd született egy lánya, Evelin, aki már tinédzser. 

Kisebbik fia, Csabi három gyermek édesapja: a tinédzser Csabinak és a kamasz Rómeónak 2019-ben, Valentin-nap született meg a kishúga, Lilien. 

Bódi Margó unokái

Az énekesnő az Instagram-oldalára egy olyan különleges fotót posztolt, amin mind az öt unokája szerepel. 

Mind az öten jó géneket örököltek, és az is megállapítható, hogy a gyönyörű Evelin nagyon hasonlít Bódi Margó fiatalkori énjére. Ez a kommentelőknek egyik júliusi fotójuk mellett is feltűnt. Ez a "lány tiszta mamája!" - írta egyikük. 

A hasonlóság akkor igazán látványos, ha Evelin fotója mellé tesszük a nagymamája egyik fiatalkori fotóját. Például ezt a montázst, amin férjével, Bódi Gusztival látható fiatalon és napjainkban. 

Bodrogi Gyula unokája, Enikő

A színészlegenda fia, Ádám a szálloda- és vendéglátóiparban dolgozik, unokái közül Bence jogásznak készül, Enikő pedig énekesnő szeretne lenni. A 16 éves lány B terve az, hogy édesapjának segítsen a szállodaiparban. A nemzet színésze szerint unokájának van tehetsége az énekléshez.

Ezt is szeretjük