Németh Lajos unokája gyönyörű, szőke lány - A 19 éves Fanny idén érettségizett
Németh Lajos legidősebb unokája, a 19 éves Fanny Finnországban lakik a szüleivel és testvéreivel.

nemeth-lajos-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Németh Lajos és felesége, Ágnes 1974-ben házasodtak össze, idén augusztusban ünnepelték a 46. házassági évfordulójukat. Két gyermekük született, Mónika 1977-ben, Balázs 1978-ban. 

A meteorológus büszke nagypapa is, már öt unokával ajándékozták meg a gyerekei. 

Németh Lajos gyönyörű unokája

A TV2 nyugdíjas időjósa és felesége a koronavírus-járvány miatt bevezetett tavaszi korlátozások közül azt viselte a legnehezebben, hogy nem utazhattak Finnországban élő lányukhoz és annak családjához, és Móni nem tudta őket meglátogatni Magyarországon. 

nemeth-lajos-unokaja
Fotó: TV2/Mokka

- A legnagyobb unokánk 19 éves, idén ballagott. Mindig én szoktam főzni, sütni, teríteni, magyar kajákat vinni. Most nem lehetett. Nagykovácsiban van még két unokánk, egyikük nyolc, a másik majdnem 11 éves. Velük is csak távolról találkoztunk, mert nem akarták, hogy megbetegedjünk - mondta a Mokkában június végén Németh Lajos felesége. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Mónika egy finn férfiba szeretett bele, évekkel ezelőtt a skandináv országban telepedtek le, három gyermekük született: a 19 éves Fanny, a 13 éves Linda és a 11 éves Emil. Utóbbi focizik, a középső sportgimnasztikára jár, a legidősebb teniszezik. 

nemeth-lajos-unokajai
Fotó: TV2/Mokka

- Fanny nagyon önálló lány. A magyar, a finn, a svéd és az angol nyelv mellett oroszt tanul a gimnáziumban. Már gyerekkora óta sportol, ebben is nagyon kitartó, ahogy minden másban is - mesélte 2018 áprilisában a Ripostnak

Habsburg Ottó unokái

A 2011-ben elhunyt Habsburg Ottót, az utolsó Habsburg-trónörököst kisebbik fia, Habsburg György három unokával ajándékozta meg. Habsburg-Lothringen Zsófia Mária 2001 januárjában, húga, Habsburg-Lothringen Ildikó Mária 2002 júniusában született, öccsük, Károly Konstantin 2004 júliusában jött világra. A lányok már nagykorúak, 19, illetve 18 évesek. 

Ezt is szeretjük