“Itt süketek szavaznak?” A Sztárban Sztár nézőinél kivágta a biztosítékot, ki esett ki

A Sztárban Sztár második adásának végkimenetele alaposan felkavarta a kedélyeket. Nem érzik igazságosnak a kommentelők.

sztárban-sztár-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Február 26-án este lezajlott a Sztárban Sztár kilencedik évadának második show-ja: az adás végkimenetele alaposan kihúzta a gyufát a nézőknél, sokan igazságtalannak érzik, melyik előadó esett ki.

Az új szabályok értelmében, idén az utolsó három legkevesebb szavazatot kapott versenyző közül a zsűri egyvalakit megmenthet, így ő automatikusan továbbjut. 

A Sztárban Sztár 2023 második adása

Már ez a hármas is sokaknak - többek között a műsorvezetőnek és az ítészeknek is - hatalmas meglepetés volt, ugyanis Tarján Zsófi, Schoblocher Barabara és Kamarás Iván maradtak utolsónak.

Mindenkit sokkolt a felállás, ugyanis a három énekes produkciói a zsűri pontjai alapján a legjobbak közt voltak: Tarján Zsófi James Brownként tarolt, maximum pontszámot kapott, Kamarás Iván is 50 pontos lett.

A Blahalouisiana énekesnője sem volt nagyon lemaradva tőlük, Britney Spearsként 49 pontra értékelték az átalakulását. Végül három szavazattal ő ülhetett be a páholyba: így az utolsó kétperces nézői szavazás Tarján Zsófi és Kamarás Iván között dőlt el.

A cikk az ajánló után folytatódik

Rengetegen nem hittek a fülüknek, amikor Till Attila kimondta, ki jutott tovább: Kamarás Ivánra érkezett több voks, így a második héten Tarján Zsófi búcsúzott a műsortól. Még maga Tilla is nehezen fogadta el az eredményt, amikor leküldte a színpadról az énekesnőt, megjegyezte, nem arrafelé kéne mennie, neki is a továbbjutók között lenne a helye.

A kommentelők közül is sokan vélekedtek hasonlóan. Többek szerint sokkal gyengébb produkciók is voltak annál, mint amit a Honey Beast frontembere nyújtott.

"Érthetetlen..."

"Nagyon sajnálom. Szerintem a top 3-ban lett volna a helye. Tomi és Iván sokkal gyengébb."

"9 évad alatt nem volt ilyen igazságtalan kiesés..."

"Már megint olyan esett ki, akinek nem kellett volna."

"Itt süketek szavaztak? A 3. legjobb előadás volt a Zsófi" - írták a Facebookon a rajongók.

Tóth Andi testvére

„Elkelt. Kicsíptük magunkat. Bővült a család” - írta augusztus végén az Instagramon az énekesnő, aki az első képen a testvérével, a harmadikon pedig szerelmével látható. 

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük