Ő Tóth Andi ritkán látott testvére: az esküvőjéről Marics Petivel is posztolt képet
Tóth Andi a testvérével és a szerelmével, Marics Petivel is posztolt közös képet.

toth-andi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Andi ritkán látott testvérével posztolt közös fotót: a felvétel azért is különleges, mert az a bátyja esküvőjén készült. 

A 23 éves sztár pár nappal korábban az Insta-storyjában árulta el, hogy lakodalomra készülnek, ahogy írta, „megnősül a botrányhősnő bátyja”.

Tóth Andi testvére

„Elkelt. Kicsíptük magunkat. Bővült a család” - írta az Instagramon az énekesnő, aki az első képen a testvérével, a harmadikon pedig szerelmével látható. Tóth Andi és Marics Peti július végén az Insta-storyjukban tudatták, hogy együtt vannak: ugyanazt a 24 óráig elérhető videót tették fel, amin az ágyban feküdtek, és csókot váltottak.

 „De jó! Én nem tudom miért, de úgy örülök nektek... Szerintem ezerrel sugárzol és a Peti is!”

„Végre egy képben Peti és Andi!”

"Erre szokták azt mondani, a Borsó meg a Héja! Nagyon jól néztek ki, és gratulálok az ifjú párnak!” - örömködtek a hozzászólók, akik most láthatták kedvenceiket először közös képen. 

Tóth Andi édesanyja

A szőke hajú, fiatalos édesanya mindennapjai teljesen különböznek lánya napjaitól, akinek megszokottá vált az állandó pörgés. Épp ezért elképzelhetetlen a számára, hogy eleget tegyen Magdolna legfőbb kívánságának, és hazaköltözzön.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük