Tóth Andi szőke, fiatalos édesanyja: Magdolnát csak ritkán mutatja meg
Tóth Andi mindent megtesz azért, hogy megkímélje édesanyját.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor 2014-ben vadóc külsejű, 15 éves lányként Tóth Andi először fakadt dalra az X-Faktor színpadán, egyértelmű volt, hogy sztár született. Bejött a jóslata azoknak, akik már akkor előre látták a sikerét, hiszen ma is a zeneiparban tevékenykedik.

2021 májusában dobta piacra legújabb, Állj! című szerzeményét, melynek dalszövegére sokan felkapták a fejüket. Többek között az énekesnő édesanyja fülét is megütötték a sorok, amelyek egyfajta segélykiáltással is felérnek. Például arra is utalt benne, mennyire vágyik a békére, és elege van abból, hogy folyton a botrányaival kerül címlapra.

Tóth Andi és édesanyja, Magdolna

A ritkán látott Magdolnával ugyan nagyon szoros a viszonyuk, a köztük lévő távolság miatt nem sűrűn találkoznak. Míg az asszony Erdélyben maradt, addig lánya évek óta Budapesten él. A 22 éves előadó a Story magazinnak beszélt arról, a lehető legjobban igyekszik megóvni anyukáját attól a világtól, amelyben él, ezért sokszor inkább elhallgat előle dolgokat, hogy megkímélje az aggódástól.

Tóth Andi győzelme a 2014-es X-Faktorban.
Tóth Andi győzelme a 2014-es X-Faktorban.
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

- Egyetlen anyukának sem lehet jó hallani, hogy mennyire meggyötörte az élet a gyerekét. Sokáig mindent elmondtam neki, de nem akarom, hogy szenvedjen miattam. Nem akarok neki fájdalmat okozni, úgyhogy sok mindent elbagatellizálok, vagy inkább nem is mondok el neki. A szívem szakad meg, amikor sírva felhív, hogy megint bántanak és "lealkoholistáznak" – mesélte a lapnak.

A szőke hajú, fiatalos édesanya mindennapjai teljesen különböznek lánya napjaitól, akinek megszokottá vált az állandó pörgés. Épp ezért elképzelhetetlen a számára, hogy eleget tegyen Magdolna legfőbb kívánságának, és hazaköltözzön.

- Anyukám nem tud azonosulni az életemmel. Ő egyszerű, nyugodt életet él Erdélyben, és annak örülne, ha én is hazamennék, és együtt sütnénk palacsintát. De mit kezdjek ott magammal? Ő is tudja, hogy nem menne.

Az X-Faktor sztárjai és édesanyjuk

Képes összeállításunkban megnézheted az X-Faktor női sztárjainak édesanyját, így Dallos Bogi, Radics Gigi, Csobot Adél és a győztesek, Danics Dóra és Opitz Barbi anyukáját is láthatod.

Ezt is szeretjük