Lékai-Kiss Ramóna és ritkán látott húga a címlapon: Debi sugárzóan szép kismama volt

Lékai-Kiss Ramóna húga március első hétvégéjén adott életet kisfiának. Előtte gyönyörű fotókon mutatta meg magát gömbölyödő pocakkal.

Kiss Ramóna és húga a címlapon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Véd- és dacszövetség - ez jellemzi Lékai-Kiss Ramóna és húga kapcsolatát. Debi tíz évvel fiatalabb a nővérénél, emiatt a műsorvezető régebben inkább a harmadik szülő szerepét töltötte be, mintsem cinkostársa lett volna a csínytevésekben.

Ahogy telt az idő, úgy tűnt el a köztük lévő egy évtized. Ezt az érzést még inkább megerősítette, amikor kiderült, Debi és félig mongol származású kedvese, Timuzsin első gyermeküket várják.

Lékai-Kiss Ramóna és húga címlapfotója

A pici március első hétvégéjén jött a világra, de még mielőtt Debi életet adott volna kisfiának, igent mondott a Best magazin fotózására és interjújára. Sugárzóan szép kismamaként pózolt testvére oldalán.

A büszke nővér éppen csak annyira folyt bele húga várandósságába, amennyire Debi engedte neki. Véletlenül sem akarta nyomasztani a tanácsaival, de minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolt.

- Természetesen beszélgettünk már a szüléstől kezdve a szoptatáson át a kórházból való hazamenetelig mindenről. Sőt Debi annál a doktornőnél - dr. Csatlós Évánál - fog szülni, akinél három éve én is - mesélte a Sztárban Sztár zsűritagja.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Debi nagyon határozott kismama, és konkrét elképzelései vannak arról, hogyan fogja nevelni gyermekét. Elárulta, ha párjával leteszik a voksukat egy módszer mellett, ahhoz ragaszkodni fognak. 

- Megbeszéltük, hogy a kisfiunk velünk lesz az elején, de külön ágyban, majd egy bizonyos idő után megy a saját szobájába aludni. Ebből nem engedek - ecsetelte a kismama.

Nővére rutinos anyukaként mosolyogva hallgatta végig a mondandóját, majd hozzátette, fiánál is hasonlóan indult az altatás, ám Noé nyolc hónapos korában úgy döntött, a szülői ágy sokkal kényelmesebb, azóta hármasban alszanak. 

Lékai-Kiss Ramóna és Debi 2020 áprilisában az Észbontókban.
Lékai-Kiss Ramóna és Debi 2020 áprilisában az Észbontókban.
Fotó: VIASAT3

Az biztos, mindenben támogatja és segíti testvérét. Például Noé eltett holmijait is odaadta, ami óriási segítség, ugyanis Debi és Timuzsin szigorúan csak a szülés után szerezték be a babakelengyét.

- Mongóliában az a hagyomány, hogy a baba születése előtt még egy rugdalózót sem vesznek. Szóval, amíg kórházban leszek, Timuzsin és a barátai a háromnapos tejfakasztó alatt szereznek be mindent a listáról.

Majka és ritkán látott bátyja

Majka nagyon aktív a közösségi médiában, testvéreiről azonban csak nagyon ritkán posztol, így sokan nem is tudják, hogy két báttyal és egy nővérrel is büszkélkedhet. Közülük leginkább Tamással hasonlítanak egymásra. Közös fotóikon láthatod, mennyire.

Majka és ritkán látott bátyja: Tamással ennyire hasonlítanak

Majka bátyja születésnapja alkalmából posztolt közös képeket az Instára.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük