Lékai-Kiss Ramóna rég volt ennyire merész: csak egy szexi melltartóban zsűrizett a Sztárban Sztárban

Lékai-Kiss Ramóna eddig visszafogott szettekben ült a zsűripult mögött, de az ötödik adásban a dögös oldalát mutatta meg.

kiss-ramóna-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A TV2 január közepén jelentette be, hogy a Sztárban Sztár nyolcadik évadában megújult zsűri fogja értékelni a produkciókat. 2022-ben Papp Szabi és Kökény Attila mellé Makranczi Zalán és Lékai-Kiss Ramóna csatlakozott.

Utóbbi az első adásban nagy izgalommal ült be a döntéshozói székbe, hiszen életében először mondott igent ilyen jellegű felkérésre. Az ötödik hétre elmúlt a lámpaláz, és ezt a megjelenése is tükrözte. 

Lékai-Kiss Ramóna melltartóban zsűrizett

Eddig inkább a visszafogott elegancia jellemezte. Csinos nadrágkosztümökben és hercegnős estélyiben is láthattuk, tegnap viszont minden eddiginél merészebb szettben értékelt: csak egy szexi melltartót húzott a csillogós zakója alá.

kiss ramóna
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

A dögös összeállítást Holdampf Linda és Demeter Richárd választotta ki a számára. A bevállalósságot pedig csak fokozta, hogy extra göndör frizurát varázsolt neki a műsor mesterfodrásza. A megjelenését sem Tilla, sem a zsűritársai nem hagyták szó nélkül. Ahogy azt megszokhattuk, a show elején élcelődtek pár percig egymással, ekkor került szóba kolléganőjük ruhája.

- Ácsi, mit keres a zsűriben Opitz Barbi, és miért van fürdőruhában? - kezdte az ugratást Till Attila.

- A fürdőruhára egyetlen magyarázatom van. Mire a stúdióba értem, a fiúk eldugták a ruháimat, úgyhogy sajnos nem volt mit felvennem - vágott vissza a 37 éves tévés.

Mint minden adás után, most is kiposztolta az Instagram-oldalára, hogy mit viselt. A kommentszekcióban jó pár bókot kapott a dögös szerelésre és a bombasztikus alakjára is. Horváth Éva és Szabó Zsófi dicsérő szavakat írt neki, de akadtak olyan hozzászólók, akik túlzásnak tartották a merészségét.

"Szuper ez a ruha, de egy ilyen műsorba szerintem nem illik. Csinos vagy, és nagyon jól áll neked minden ruha, de nem tudom, miért kell mindent kirakni úgy, hogy közben a család otthon nézi. Ezt sosem értettem" - fogalmazott valaki.

Sztárok flitteres ruhái 2021-ből

Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a hazai sztárok, akik a 2021-es év hét legemlékezetesebb flitteres ruháját viselték.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük