Ő Istenes Bence szép, szőke húga: Franciska 20 éves lett
Istenes Bence édesapja, Istenes László kisebbik lányát egy bájos, közös fotóval ünnepelte meg a születésnapján.

istenes-bence-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Istenes családban a tévés karrier apáról fiúra szállt: Istenes László a ’90-es évek közepén kezdte bontogatni a szárnyait televíziósként, először a Csepeli kábeltévénél, majd a TV3-nál dolgozott. 2006-ban igazolt át az RTL Klubhoz, ahol a Reggeliben láthattuk, majd a Magyar Televízión vezetett olyan műsorokat, mint a SzerencseSzombat vagy az Ablak. 2016 óta a TV2 Mokka házigazdájaként köszönti a nézőket.

Istenes Bence is szép karriert futott be a média világában: a VIVA TV-n kezdődött a pályafutása 2008-ban, 34 éves korára az ország egyik legnépszerűbb tévése lett: az RTL Klubon olyan nagyszabású produkciókban szerepelt, mint az X-Faktor vagy az Álarcos énekes.

Ő Istenes Bence szép, szőke húga

A famíliájuk hölgytagjairól ritkábban hallhatunk: Istenes László két házasságából négy gyermek született. Első felesége idősebbik fián kívül egy lánnyal, Bogival ajándékozta meg, általuk három fiú és egy kislány büszke nagypapája. Második frigyéből is két gyermek született, Benedek 2006-ban, Franciska pedig 2000-ben látta meg a napvilágot.

Utóbbi a napokban ünnepelte a 20. születésnapját. A különleges nap apropóján édesapja megmutatta, milyen szépséges a születésnapos. A közös fotójukhoz csak annyit írt: "Az egyik csoda az életemben… már 20 éve”.

A felvétel nagy sikert aratott az Instagram-követői körében, sőt a kollégái sem hagyták szó nélkül. Műsorvezetőtársa, Mádai Vivien viccesen kérdőre vonta azzal, hogy megkérdezte: "Tavaly hány éves is volt?" A tévés azonban ügyesen hárított: "Ennyi gyerekkel a nyakamon csoda, hogy néha összezavarodom? Idén viszont egyértelműen eltaláltam" - válaszolta a kommentszekcióban.

Mivel az apa-lánya párost nem láthatjuk sűrűn együtt, mindig meglepő, milyen bájos, szőke fiatal nővé érett Franciska. Apukája sem tud betelni a szépségével, 2019 novemberében, amikor a szalagavatójáról posztolt, elárulta, ő az egyik nő az életében, akinek képtelen nemet mondani.

Istenes Bence idősebbik húga

Istenes Bence két fiú, Nátán és Ádin édesapja, míg húga, Bogi egy kisfiút és egy kislányt nevel. Grace Elisabeth egy héttel később a vártnál, 2020. július 10-én jött világra. Istenes László aznap büszkén posztolta, hogy megszületett negyedik unokája, aki egyben az első lányunokája.

Ezt is szeretjük