Kulcsár Edina és két húga ritka közös fotón - Ennyire hasonlítanak

Kulcsár Edina két húgával, Renátával és Rebekával együtt fotózkodott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edináról tavaly decemberig nem tudtuk, hogy van két húga, akik azt követően születtek, miután az édesapja új családot alapított. Renáta négy, Rebeka hat évvel fiatalabb a 29 éves sztárnál. 

2014-es Miss World Hungary azért nem nyilatkozott féltestvéreiről, mert egy családi sértődés miatt nyolc évre megszakítottak egymással minden kapcsolatot. A jég Medox születés után tört meg.

Kulcsár Edina húgai

A kétgyerekes híresség Reniről már többször posztolt fotókat, vele egy cégben is dolgoznak, de olyan képet ritkán láttunk, amelyen mindhárom lánytestvér szerepel. 

Most kivételesen posztolt egy ilyen felvételt, ami a hétvégén a Gyömrői Tófürdőnél készült róluk. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Több kommentelő meglepődött azon, hogy Kulcsár Edinának két lánytestvére is van. 

"Renivel többet vagyok, mert együtt is dolgozunk, de egyébként hárman vagyunk. Pontosabban féltesók vagyunk. Ők édestesók ketten, de ez mit sem számít " - válaszolta nekik. 

A hozzászólók egy része azt jegyezte meg, hogy idősebbik húgával nagyon hasonlítanak egymásra. 

"Ti jobban hasonlítotok Renivel, mint Rebeka Renivel, szerintem."

"Gyönyörűek vagytok mindhárman, kedves Edina."

Dundika húga, Brigi

Majoros Hajnalka 2005-ben azzal lett ismert, hogy elnyerte a Magyarország Playmate-je címet. 2011-ben jöttek össze Majkával, az év novemberében megszületett Marián, majd 2016-ban Olivér fiuk. Kevesen tudják, hogy Dundikának van egy négy évvel fiatalabb húga, Hornyák Brigitta, aki szintén két kisfiú édesanyja.

Ezt is szeretjük