Szilágyi Szilvi húga is gyönyörű: Caramel felesége és Vali ikrek lehetnének

Nemcsak Szilágyi Szilvia egzotikus szépség, hanem a jógaoktató húga is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Caramel felesége gyönyörű és karcsú, mint egy hivatásos modell, 120 ezres követőtáborral rendelkező Intagram-oldalán sokszor csodálhatjuk meg divatfotókon. 

Szilágyi Szilvia elsősorban családanya, a hatéves Szofi édesanyja, de népszerű influenszer is. 

Szilágyi Szilvia húga

Irigylésre méltó alakját a jógának is köszönheti. Gyakran vesz részt hat évvel fiatalabb húga, Vali óráin, aki jógaoktató, nemcsak csoportos, hanem magánórákat is ad. 

A félig magyar, félig vietnámi testvérpár annyira hasonlít egymásra, mintha ikrek lennének. Ezt egyik friss fotójuk alatt több hozzászóló is megjegyezte. 

"Ó te jó ég! Azt hittem tükör előtt állsz!" - írta Polgár Kriszta egykori szépségkirálynő. 

A június közepén készült fotójuk mellett is sokan kérdezték, ikrek-e, akkora közöttük a hasonlóság. 

"Azt hittem te vagy a képen fiatalabb korodban. Gyönyörű ő is!"

"Jesszusom, mintha ikrek lennétek! Már majdnem megkérdeztem, mikor vágattad le a hajad!" - olvasható annak a 2019. decemberi posztnak a hozzászólásaiban, amikor Szilágyi Szilvi elárulta, hogy a húga hivatalosan is jógaoktató lett.

Dundika húga, Brigi

Dundika, vagyis Majoros Hajnalka 2005-ben azzal lett ismert, hogy elnyerte a Magyarország Playmate-je címet. 2011-ben jöttek össze Majkával, az év novemberében megszületett Marián, majd 2016-ban Olivér fiuk. Kevesen tudják, hogy Dundikának van egy négy évvel fiatalabb húga, Hornyák Brigitta, aki szintén két kisfiú édesanyja.

Ezt is szeretjük