Kamarás Iván édesanyja közel a 80-hoz ilyen gyönyörű: ritka fotón anya és fia
Kamarás Ivánt csak ritkán láthatjuk édesanyja, Uhrik Teodóra balettművésszel. Most különleges alkalomból csináltak képet.

kamarás-iván-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kamarás Ivánt édesanyjával nem sokszor láthatjuk, különleges alkalom kell ahhoz, hogy Uhrik Teodórával közös fotót töltsön fel a közösségi oldalaira.

Ezúttal volt okuk az ünneplésre: a 79 éves táncművésznő Pécs díszpolgára lett. Ennek megünnepléséül készült az elbűvölő fotó, amelyen nemcsak az látszik, milyen gyönyörű virágcsokrot kapott a fiától, hanem az is, hogy ő maga mennyire fantasztikusan néz ki.

Kamarás Iván édesanyjával

A balettos életének fontos mérföldköve Pécs: ide került, miután 1961-ben végzett az Állami Balettintézetben. Ő volt a Pécsi Balett egyik alapító tagja. 1980 és 2000 között többek között a Pécsi Nemzeti Színház részére is készített koreográfiákat, 1988-tól a Pécsi Művészeti Szakközépiskola tánctagozatán tanít, a Pécsi Tudományegyetem Testnevelési és Sporttudományi Intézetének tanszékvezetője.

Fia büszkén mosolygott a kamerába, míg végtelenül légies jelenség volt pöttyös ruhájában. A kommentelők gratulációi nem maradtak el, ahogy sokan azt is felelevenítették, milyen lenyűgöző volt Uhrik Teodóra a színpadon.

Anyát és fiát utoljára a 2021-es Dancing with the Starsban láthattuk. A színész akkor édesanyjának is szeretett volna bizonyítani, aki hasznos tippekkel látta el.

Pirner Alma anyja bikiniben

Pirner Alma és édesanyja bikiniben fotózkodtak az Instagramra. Az anya-lánya poszt láttán sokaknak leesett az álla, ugyanis a 67 éves Jodie igazi bombázó.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük