Pirner Alma és édesanyja bikiniben: a 67 éves Jodie igazi bombázó

Pirner Alma édesanyjától örökölte a mozgás szeretetét. Jodie le sem tagadhatja, hogy élete a sport.

pirner-alma-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pirner Alma és édesanyja bikiniben fotózkodtak az Instagramra. Az anya-lánya poszt láttán sokaknak leesett az álla, ugyanis a 67 éves Jodie igazi bombázó.

A rúdtáncvilágbajnok és anyja a Bahamákon készítették a dögös felvételeket magukról. Jodie már négy hónapja tartózkodik a Karib-térségben, míg gyermeke egy hete csatlakozott hozzá.

Pirner Alma anyja bikiniben

"Amikor azt hiszed, hogy menő vagy, mert sokat barnultál, aztán beállsz egy közös képre Anyukáddal… Négy hónapot sajnos egy héttel nem tudtam behozni. De mondjuk, nem csak Anyu színe menő, hanem a forma is 67 évesen. A bikini body örökérvényű nála, és itt most lehetne jönni a “biztos genetika" meg a “könnyű neki” szöveggel, de ez sajnos nem ilyen egyszerű. Az egészségtudatossága életvitelszerű, és végigsportolta az egész életét, akárcsak én. A test pedig meghálálja" - árulta el Pirner Alma a bejegyzés mellett, amelyre azonnal záporozni kezdtek a bókok.

"Anyukád igazi nő!”

"De bomba anyukád van, Alma!” - ilyen és ehhez hasonló dicséretek olvashatók a kommentek között.

Pirner Alma édesanyjától nemcsak a sport szeretetét és az egészségtudatos életmódra való törekvést örökölte, külsőre is nagyon hasonlít rá. Képes összeállításunkban megnézheted a strandolós képüket, valamint korábbi fotókat mutatunk róluk.

Cover-fotó: RTL II/NőComment

Ezt is szeretjük