Görbe Nóra fantasztikusan néz ki a címlapon: 65 évesen így élt Srí Lankán hónapokig

Görbe Nóra 2021 októberében egy teljesen idegen ember hívására utazott Ázsiába egyetlen kézitáskával.

Görbe Nóra Srí Lankában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hazánkban a Linda névről sokaknak nem csak egy női keresztnév jut az eszébe, a tévénézőknek egyből beugrik az 1982-től 2002-ig futó azonos című sorozat, amelyben Görbe Nóra bújt a rendőri karrierről álmodozó, sikítós, verekedős hősnő bőrébe.

A színésznőt hosszú éveken át azonosították a szereppel itthon. Nem meglepő, hogy felüdülést jelentett a számára, amikor négy évvel ezelőtt elindult az első hátizsákos útjára Kubába, hogy ott senki nem ismerte.

Görbe Nóra így élt Srí Lankán

Akkor életében először érezte, szeretne világot látni. Korábban nem tudott útra kelni, hiszen mindig volt valami, ami Magyarországra kötötte: a színészi pályája, a gyermekei, majd második férje, dr. Ormos Péter betegsége.

- A halála után sokáig nem voltam képes mozdulni sehova. A kutyám tizenhat évig volt a társam. Mindig voltak fizikai kötelékek, akikről gondoskodni kellett - kezdte a Hot! magazinnak.

2021. szeptember 3-án ünnepelte 65. születésnapját, ám egy pillanatig sem küzd a nyugdíjas lét ellen. Fantasztikusan néz ki, és úgy is érzi magát. Élvezi, hogy kiszabadulhatott a beszabályozottságból, és végtelenül hálás azért, hogy kiváló egészségi és szellemi állapotnak örvend. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Tavaly októberben másodjára járt Srí Lankán. Az eredetileg spontán utazásnak indult kaland végül hónapokig tartott. Egy teljesen idegen férfi kereste meg azzal, hogy lenne-e kedve egy hosszabb kiránduláshoz. 

- Megint elővettem a bátorságomat, és egy számomra ismeretlen ember hívására elindultam. Hárman voltunk a magyar férfival és egy indonéz lánnyal, és a létező legjobb útitársai voltunk egymásnak. 

Görbe Nóra a Linda forgatásán 1988. május 20-án.
Görbe Nóra a Linda forgatásán 1988. május 20-án.
Fotó: MTI/Friedmann Endre

- Harmóniában alkalmazkodtunk, naponta megbeszéltük, hogy ki mit szeretne látni. Húsz városban jártunk, 3000 kilométert tettünk meg, hegyeket, vízeséseket, nemzeti parkokat látogattunk. 

Fiatalnak éreztem magam. Ilyet 18 évesek csinálnak, hogy elindulnak egy kézitáskával a nagyvilágba.

Bevallja, volt némi lelkiismeret-furdalása, hogy életében először nem volt itthon a fia születésnapján, karácsonykor és szilveszterkor. Furcsa volt, hogy idén nem a kutyáját óvta a petárdázástól, hanem a helyiek mulatozását hallgatta. 

60 fölötti magyar sztárok bikiniben

Sütő Enikő 18 évesen, a hetvenes években lett egy csapásra ismert, amikor Fabulon naptejet reklámozott. 1978-ban az olvasók az év manökenjének választották, 1989-ben pedig elindította a modelliskoláját, ami több mint harminc éve működik. A 63 éves sztár ma is szenzációsan néz ki bikiniben. Képes összeállításunkban nemcsak Sütő Enikőt láthatod bikiniben, hanem több hatvan fölötti magyar sztárt is. 

A 63 éves Sütő Enikő bikinis fotói: a 70-es évek modelljén ámul mindenki

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük